Marathon och lopp.

Det här med löpning är en så himla delad grej. Vissa bara spyr på tanken att ta en liten joggingrunda för att dom tycker det är så tråkigt, medan andra bara älskar det. Frihetskänslan man får när man hoppar i joggingskorna och sticker ut en runda. Det behöver inte ens vara länge man springer, bara att få en stunds avkoppling ute är ju hur härligt som helst?
Läste igår i nya numret av Fitness Magazine om ett lopp som heter The Trans Europe Footrace som är för sk ultralöpare. Dvs extrema långdistanslöpare. Gissa hur långt loppet är? 448 mil! Helt sinnessjukt, men grymt coolt!
Man startar varje morgon på samma punkt och vid samma tid och deltagarna får mat och dryck längs dagsetapperna. Övernattning har arrangören fixat och det är inga vilodagar. Tänk att inte göra något annat än att springa, äta och sova i ca 2 månader?! Så jäkla grymt av dom som ställer upp!
Själv blir det nog Midnattsloppet tillsammans med Malin iår. Vi har även pratat om Tjurruset där du springer en mil med hinder, krälar i lera etc. Låter grymt kul! Men det får nog räcka för mig.
Hur skönt det än är att springa, så är 448 mil nog liiite för långt enligt mig 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Designed by
Design
RSS 2.0