Se upp i backen.

.
I förrgår när jag jobbade ringde en tjej från Expressen och ställde lite frågor. Idag såg jag den här artiklen [LÄNK]. Tydligen hade farmor sett det idag också när hon läste tidningen, kul! :)

Dan före dopparedan.

Ca en halvtimma innan det är den 24 december. Har ärligt talat knappt haft någon julkänsla alls den här månaden, men det började väl lite smått igårkväll när jag kom hem från ett tiotimmarspass på Intersport och var ganska trött, som jag möttes av en välbekant doft här hemma; julgranen! Om det inte är jul så vet jag inte vad det är.
När man sagt god jul till kunder (mer idag än igår) så har det liksom känts helt stört. Typ som att man går och säger det i Juli eller något. Och jag och Emma som verkligen skulle satsa på julen iår, gå på julmarknad och massa saker. Jaa, en halvtimma kvar och vi lyckades.. sådär. Bättre lycka nästa år!
Men idag har det känts lite i alla fall, alla kunder är extra glada och extra shoppinggalna och paket ska slås in hit och dit osv. Fick en julklapp på jobbet, bara det gjorde att julkänslan steg rejält där mot slutet! Och nyss var Mischa här och lekte jultomte :) ♥
.
Så nu är jag taggad på morgondagen med mys med släkten, så God Jul på er! (Och grattis till världens bästa Emma på födelsedagen får man väl säga samtidigt dårå!!) Nu måste jag sova. Vilket jag iof sa för 3 timmar sedan också, men så bra gick det med det. Känns i benen även idag efter detta jobbpass. Puss på er! ♥

Back to reality.

Har haft bästa födelsedagshelgen (igen!). Har umgåtts med alla mina bästa vänner, eller nästan alla. Det var 4 stycken som tyvärr inte kunde vara med, men vi blev ändå 14-15 stycken tror jag. Grymt kul! Tack för att ni finns, kan inte vara mer tacksam ♥
Hade sovsällskap natten till själva födelsedagen. Kändes bra eftersom jag hade lite ont i huvudet dagen efter, men Mischa hade mer ont, haha ;) Nej men seriöst, det var sjukt trevligt i lördags så tack alla!
Igår kom släkten på eftermiddagen, också sjukt mysigt. Blev fika och så innan det var dags att säga hej då. Även de tre små trollungarna jag barnvaktar ibland kom över med en present, så söta! :)
Kvällen avslutades med middag och presentöppning med familjen. Tack älskar er :)
.
Nu back to reality. Jobb på Intersport idag 12-20. Samma sak imorgon och på torsdag. Ha en bra Lucia! Puss på er!
.
(Precis 5 år idag sedan jag opererade mig andra gången tror jag, shit vad tiden går fort!)

Drömmar

Har drömt som aldrig förr både nu inatt och förra natten. Drömmar som inte har något med mitt liv att göra. Vissa bra, men andra bara helt störda. Fattar ingenting. Skönt att vara vaken faktiskt.

Måndag igen

Förstår inte vart tiden tar vägen. Snart är det här året slut, och det har gått sjukt fort!
Igår var det julfest med Intersport, hur grymt som helst! Började med lite förande och pingisspelande i butiken i Kurvan (eller ja inne på lagret), innan vi tog taxi in till stan och Hasselbacken där julfesten hölls. Ca 250 personer var det där, och vi fick mat och dricka innan det ordnades om för dansgolvet och mer festande. Sjukt kul, speciellt i slutet! Så kul att Sandra var där också trots att hon jobbar på Sergel nu för tiden, vi kunde umgås riktigt mycket tycker jag! Dessutom är folket från Kurvan ett så härligt gäng så det var kul!
Idag har det varit jobb på Foodmarket, började dock 13 vilket var grymt skönt. Vågar inte ens tänka på hur det skulle varit att börja 8:00...

Onsdag

Sitter på golvet framför den tända brasan här hemma. Har varit ute och flängt hela dagen, så jag sitter ganska bra här nu. Dock får jag inte stanna länge för om 75 minuter blir det skivstång och spinning på Friskis. Ska gå med Amanda och Malin så det ska bli kul, men vi får se hur kul mina muskler kommer tycka att det är. Var på gymmet imorse (eller okej vid lunch) och körde på ganska tungt. Min kropp skakade efter sen i omklädningsrummet. Men då känns det bra, visst gör det? Efter gymmet åkte jag iväg till Hööks i Kungens Kurva och köpte ett nytt vintertäcke till Samba innan jag hoppade på bussen tillbaka och åkte hem. Det var väl min dag, och skoja inte om jag kommer sova gott inatt sen. Puss hej!

Designed by
Design
RSS 2.0