Brownie igen

.
Igår följde jag med mamma till frisören med tanken på att vi skulle åka och shoppa efter. Dock blev det andra planer. Medan mamma satt där med slingorna i håret frågade jag om hon som fixade mammas hår inte hade tid att fixa mitt också, och det hade hon! Så det blev klippning och färgning, så nu är jag brun igen! Haha :)
Idag har det varit jobb på Intersport 12-20. Åkte hem efter det, åt middag och chillade lite tills maten smält och då stack jag ut på en liten joggingrunda. Blev bara 30 minuter men det kändes lagom med tanke på kylan ute plus att klockan var halv tio-tio nånting tror jag. Nu efter känns det skönt även fast det inte blev värsta passet. Känner mig lite matt i kroppen, men det beror nog mest på gymmet igår. Nu blir det chill innan jag sussar. Ciao på er! ♥

Första advent

Skoja inte om att jag är trött. Jobb på Inter hela helgen och eftersom det varit löning har det ju varit stört mycket folk! Igårkväll var jag med Amanda. Hon har också jobbat helg så vi har tagit det lugnt tillsammans medan alla andra varit ute och röjt, haha. Idag efter jobbet åkte jag och träffade Rebecca, väldigt trevligt (som vanligt ♥). Mötte upp henne på hennes jobb då hon slutade en timma senare än mig. Nu är jag i alla fall hemma och har ätit upp resterna av Ben & Jerrys glassen jag och Amanda köpte igår. Kan ju inte vara nyttig hela tiden. Och det här har verkligen inte varit en sådan dag.
Nya krafter imorgon. Sov gott på er ♥

Vitamin boost

Morötter, äpplen och ett glas C-vitamin med hallonsmak står redo här på bordet. Nu blir det mys i soffan framför PH (jag vet, värsta nörden) innan jag somnar. För tror att jag kommer göra det tidigt idag, trots att jag inte började jobba förens klockan tolv. Var så taggad på att dra till gymmet imorse innan. Hade tom packat en väska med rena kläder, handduk och allting för att kunna dra direkt därifrån till jobbet. Men väl imorse kändes sängen så grymt skön, plus att jag haft lite ont i halsen under natten, så jag ställde om klockan. Blir så sur på mig själv när jag gör så! Imorgon blir det i alla fall träning, antingen gym eller skivstång. Vi får se. Sov sött!

Nu kör vi!

Lugn dag idag men har ändå hunnit med en del. Imorgon blir det jobb, men det har varit skönt att vart ledig de här tre dagarna. Ska strax ut i snökaoset igen, det väntas skivstång och spinning med Amanda på Friskis. Puss hej!

God morgon och hej då!

Måste ha stängt av alarmet i sömnen för helt plötsligt var klockan på tok mer än vad den skulle vara när jag gick upp! Men men, var ändå uppe i hyfsad tid ändå så det var okej. Nu ska jag ta och sticka, ska möta upp Sandra, skoj!
Senare när vi skiljs åt blir det att möta Johanna på Söder för movietime. Harry Potter, haha. Men man måste väl se dom filmerna även om det känns lite... Jaa.. Puss hej!

Ny vecka

.
Vilket startades med en lång sovmorgon. Trots att jag ställde mobilen på 09.15 kom jag inte upp förens 11:30. Har inte gjort så mycket annat än städat och gått promenader med Lova idag, riktigt skönt!
Nu har jag precis kommit hem från gymmet med Amanda. Sjukt skönt att vara där igen! Var på tok för längesen. Så ikväll blir det inte så mycket mer än att chilla med en nygjord proteindrink, mixad med blåbär, och en skål med ananas här hemma i soffan. Möblerade om lite vid sofforna förut när jag städade, så tänkte slå mig ner där och testa hur det blev ;) Men först en dusch! Så spännande blir min måndagkväll, det ni!

.

Believe it. Be it. Play it.

Tjo

M: "Mina lår känns som två stora stenar, har värsta tr.."
S: "Träningsvärken från igår. I låren och rumpan, men även i armarna. Fast det är ingenting om man jämför med resten av kroppen"
.
Haha, tänk vad mycket man slipper berätta pga bloggen ;)

Paket

Aj satan vilken träningsvärk jag har i rumpan och låren, det var det första jag tänkte på när jag vaknade imorse. Även lite i armarna, men det är ingenting jämfört med de andra delarna av kroppen!
Dagen idag började med en promenad med Lova, sedan var det städning som gällde här hemma. Under städningen fick jag ett sms från posten om att jag hade ett paket att hämta ut, så när jag var klar tog jag och cyklade dit. Det var proteinet som kommit, så nu har jag precis ätit lunch; rostade mackor och en proteinshake (var ju tvungen att smaka, hehe).
Vid 16 blir det att köra till stallet med pappa. Mamma hinner nämligen inte dit idag då hon ska göra något annat. Efter stallet åker jag in till stan för att äta middag någonstans med Sandra. Ciao på er!

1 h och 45 min..

.. träning avklarad. Och känslan nu är helt underbar! Började med skivstång tillsammans med Amanda. Tror vi kanske körde lite för tunga vikter för tusan va tungt det var på axelövningarna! Var tvungen att vila nån rep på vissa övningar för att ens orka lyfta stången över huvudet, men det är nice, hehe. Tungt ska det vara! Visst att det var mycket i vikt, men kan också bero på att jag inte kört styrka på en och en halv månad. Skönt att vara igång nu i alla fall.
Efter skivstången var det spinning som gällde. Dock lämnade Mandis mig för plugget där, men det gick bra ändå. Tog ut mig extra bara för att gottgöra det jag inte orkade på skivstången. Så nu, 1 h och 45 min senare, skulle det sitta fint med nån proteindrink mixad med hallon.. Sjukt gott! Fast jag har ingen hemma så så kul ska vi inte ha det. Har gjort en beställning från proteinbutiken så borde få hem någon gång nu i veckan. Men det är nu, efter det här passet, som det skulle sitta så grymt fint. Shit vilka problem man har alltså. Puss på er!

Onsdag

Gissa om jag längtat efter skivstångs- och spinningpassen? Ehm, jo lite! Så nu idag ska jag äntligen uppdatera mitt Friskiskort och svettas sönder tillsammans med Amanda. Kan det bli bättre? ;)

Wiieee

Världens bästa Millan kommer hem från Tyskland redan den 2:a december och stannar nästan en hel månad!! (Här skulle det passa att skriva något på tyska, men aa... hehe).  ♥

Måndag

Vad negativ jag var igår känner jag, men alla har väl sina sämre dagar antar jag. Idag har jag bara varit hemma, väl behövligt för nu känner jag mig grymt utvilad och mår så mycket bättre än igår! Ligger dock utslagen på sängen just nu, men träningskläderna är på i alla fall. Alltid något, haha. Skulle ha blivit en sväng till gymmet med Amanda, men verkar bli ändrade planer. Kanske att det blir en promenad/powerwalk med henne istället. Men annars sticker jag ut och springer, så något blir det i alla fall. :) Puss hej!

Bloody sunday

Skit säger jag bara. Ni ska inte behöva höra om varför, det är på tok för många saker. Jag är så jäkla bra på att ignorera saker som irriterar mig, gör mig arg, ledsen osv. Det spelar liksom ingen roll och är inte värt det helt enkelt att gå och grubbla på etc. Ibland blir jag irriterad på att jag alltid ska se så överdrivet positiv på allt hela tiden för sen när allt kommer ikapp efter ett tag, när jag samlat på mig massa saker, blir allt bara för mycket. Då känns det som alla småsaker blir en stor klump. Så känns det nu, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ärligt talas känns det som att jag behöver min mamma. Låter som att jag är 12 men jag behöver inte ens berätta något för henne, bara få en kram och sen känns allt så mycket bättre.


Hej humörsvängning för nu byter jag riktning helt. Idag har det varit jobb 11-17 vilket gått bra. Efter det promenerade jag till Heron City och mötte upp mormor för bio. Min födelsedagspresent till henne. Vi såg I rymden finns inga känslor (ett århundrande efter alla andra), men gud vilken söt film! Verkligen bästa på länge :)
Körde bil hem därifrån efter det. Börjar känna mig riktigt bra nu, eller bättre kanske man ska säga. Haha, ska väl inte vara alltför självsäker, då kommer allt bara gå dåligt sen. Men det gick bra i alla fall! Mormors kommentar när vi var framme var "Jag var ju inte rädd en enda gång!". Haha, det känns ju bra det i alla fall!
Har precis varit ute på en kort men snabb joggingrunda, behövde springa av mig lite. Så nu har jag sprungit av mig allt negativt och samlat på mig massa nya krafter och ny ork. Fast just idag har jag bara krafter till att hoppa in i en dusch och sen bums ner i sängen och kolla på Vänner. Men imorgon, då blir det andra bullar! Dröm sött!

(Där kom föresten boken som aldrig blev av igår) ;)

Bästa vän ♥



Hade skrivit värsta inlägget, men poff så försvann det! Aja, lika bra det, ni vill väl inte läsa en hel bok liksom? Jobb har det varit idag på Inter i alla fall, samma sak blir det imorgon. Har knarkat tabletter mot min underbara huvudvärk jag dragit på mig, så hoppas den försvinner strax för nu blir det en liten utgång för mig och Rebecca! ♥


Kaos one more time


Taggad innan jag visste att man skulle kunna krama vatten ur skorna om bara en liten stund..

Att sticka ut och springa i det här vädret var ju ungefär lika kaos som att gå långpromenad imorse. Snö och slask gjorde det riktigt tungt att springa, och halt framförallt. Men det gick i alla fall, och det känns bra nu en varm dusch senare. Nu kommer Amanda över. Myskväll på G med Desperate Housewives och massa gott. Imorgon är det jobb på Intersport som gäller 10-20. Hoppas bussarna går som dom ska.. Sov sött! ♥


Kaos

Sitter på pappas jobb, tog en promenad hit med Lova för att fixa några saker. Kaos att gå hit! Shit vad det blåser ute, kunde knappt andas. Och när jag kommer hit får jag höra att jag ser ut som en snögubbe. No kidding liksom. Nu har mina jeans äntligen torkat i alla fall, och jag börjar bli klar här på kontoret. Men tvekar på att gå ut igen, fortfarande kaos ute liksom.. Blir kanske att stanna här till 16 då pappa slutar.. Ciao ♥

You know me.



Ångest.
Jag hinner verkligen inte träna känns det som, och jag vill. Jag vill jag vill jag vill. Det enda jag hinner göra är att springa på kvällarna, men ofta är jag för trött plus att det blir för sent. Som idag tex. Den senaste månaden har inte varit på topp helt enkelt, och nu börjar jag längta som satan till gymmet, haha. Va roligt att mitt Friskis kort gått ut då! Verkligen.
Får köpa ett nytt nästa löning och nöja mig med mina löprundor under de mörka höstkvällarna tills dess. Puss hej!

Onsdag

Sorry för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid. De senaste dagarna har bestått av jobb, halkbana, körlektion och massa annat som jag inte tänker berätta om ;) Känns som jag har så fullt upp nu så jag knappt vet vilken dag det är. Igår glömde jag att det var Desperate Housewives liksom. Hallå!? Hur ofta händer det? Aja..
Idag har jag jobbat på Intersport 12-20. Samma sak och samma tid imorgon. Har precis slängt i mig wok som jag köpte på vägen hem, nu blir det en promenad med Emma ♥ Puss hej!

Våga ta i.

Hur vinner man om man inte satsar? Gäller likaså träning som allt annat. Igår jobbade jag på Intersport 10-17 (stress dit, för gissa vem som ställde om mobilen trots att den ställer om sig själv?) Inte jag (A)
Nej men seriöst. Var ganska trött efter det passet igår, och när jag kom hem stack jag och pappa ut och körde lite. Väl hemma igen bytte jag om till running kläderna och stack ut. Körde 6-7 kilometer med press, sprang alltså mycket snabbare än vad jag brukar. Och visst, det var grymt jobbigt under vissa perioder och jag orkade inte springa lika långt som jag annars kan. Men som sagt, man måste våga satsa?
.
Precis hemkommen från halkbanan med Rebecca (som även fyller år idag! ♥ ) Och shit vad kul det var! Vi har haft grymt roligt, även om det var lite nervöst i början. Gick kanske lite för fort för min del ibland, haha. Men åh vi vill göra det igen! :)

Designed by
Design
RSS 2.0