Inte alltid som man tänkt sig

Det blir ju inte alltid som man tänkt sig, men en powerwalk med Lova på 40 minuter blev det idag i alla fall. Bättre än inget alls, plus att jag har sån sjuk träningsvärk så det inte är sant. Lagom för idag alltså. Ska snart till jobbet och jobba tre timmar (jobbigt pass, jag vet) och efter det möta lite härligt folk för att åka in till stan och fira Mischa som fyller 20 år idag. Grattis! ♥

Bovetepannkakor

Bästa målet på dagen enligt mig är frukosten. Äter alltid ordentligt på mornarna, och har alltid gjort. Jag fungerar nog inte normalt om jag inte äter frukost, blir så trött då. Därför äter jag alltid ordentligt, för att orka.
När jag höll på med GI (som höll 2 veckor) blev de här godingarna en frukostfavorit; bovetepannkakor. Gör dom fortfarande ibland. Här är receptet:

50 g grahamsmjöl
50 g bovetemjöl
1 ägg
3 dl lättmjölk

Vispa ihop allt och stek i lite olja eller smör. Servera med vaniljyoghurt och bär. Idag mixade jag yoghurt med frysta jordgubbar och björnbär. Blir grymt mättande också dessutom, så testa!
Bovetemjölet hittar man i hälsokost hyllan, jag hade lite probelm med att hitta det först. Och det går inte att byta ut det mot vanligt mjöl. Tro mig, jag har testat och det blev bara pannkaka av alltihopa...

Breakfast time

Det blev en timmas promenad med Amanda. Kändes ju lockande att ligga kvar i min varma säng när mobilen ringde klockan 8:00. Väl ute var det ändå väldigt skönt, frisk luft och solsken. Allting blir ju bra med solsken, eller?
Har duschat och sitter nu och äter frukost, bovetepannkakor och apelsinjuice. Typ bästa frukosten, haha.

Dröm sött

Hemma efter en lång dag. Vaknade nämligen av att dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde jobba, och vid 18:00 tog jag cykeln därifrån och trampade iväg till Friskis där ett bokat skivstångspass väntade tillsammans med Amanda. Oj det där blev en lång mening. Så sjukt kul skivstångspassen är på tisdagar. Älskar den ledaren, hon är grym. Blir så pepp liksom. Bortsett från skivstång/spinning passet som jag och Amanda körde för ett par veckor sedan har jag inte kört skivstång på hela sommaren. Men i våras körde jag och Millan flitigt nästan varje vecka. Bara sätta igång igen.

Nu är jag hemkommen från stan där jag, Lina och Mischa kollat på bio. Going the distance blev det och den var faktiskt riktigt bra tycker jag. Verkligen över förväntan. Imorgonbitti blir det träning med Amanda igen. Sömn behövs för att jag ska orka det. Så puss hej och godnatt!

Ny vecka, nya tag.

Värsta snyggingen, lite trött efter passet ;)

Gymmet gick i alla fall bra. En övning jag inte klarade av att göra fullt ut förra gången orkade jag köra ordentligt idag, och en annan övning fick jag till och med lägga på mer vikt än vad jag brukar för att det skulle bli tungt (eller tyngre). Jag kör 12 reps med 2 set på varje övning, och jag har fått "order" om att så fort jag orkar göra 13 reps så ska jag lassa på mer vikt. Ska vara riktigt tungt i slutet alltså! Mycket roligare när man gymmar med någon också, så idag är jag nöjd!

Väl hemma kastade jag i mig något att äta (höll på att dö av hunger) och stack sedan ner till centrum för att handla middag. Efter middagen blev det dessutom en liten joggingrunda i mörkret. Inte lång alls, men kände bara att jag ville springa av mig lite så jag stack ut en sväng. Iskallt ute ju! Nu kan man inte bara springa i tjocktröja längre märkte jag.. Jaja, sov så gott! ♥

Hem och iväg

Har hunnit vara hos frisören och ändrat hårfärg. Nu blev det hem en snabbis för att slänga i sig lite lunch och tagga till innan jag ska möta upp Amanda, vi tänkte dra till gymmet en sväng. Puss hej!

Blogito ergo sum

Och med dom orden börjar vi med bloggen på nytt nu då. Alla tidigare inlägg är borta, en riktig nystart med andra ord! Ny fräsch design gjord av supersöta Fia [Länk] Tack!

Har bloggat sedan 2007 men tog som sagt var bort inläggen för att börja om lite på nytt. Har kommit fram till att vara en aning mindre personlig i bloggen. Och med det menar jag inte att ni inte kommer märka av något av mig som person, utan det jag vill är att fokusera på vissa saker utan att skriva om precis allt jag gör vecka efter vecka, dag efter dag.
Tidigare hade jag bloggen som en dagbok för allt kan man väl säga. Nu blir det väl samma sak ungefär fast med inriktning på träning och hälsa. Har hört flera gånger förut att jag inspirerat folk till att träna och motionera. Både till att börja helt, men också till vissa som redan tränat förut och som bara blir mer motiverade till att träna mer när jag råkar komma in i någon av mina galna perioder då precis allt handlar om träning. Blir superglad när jag får höra detta, och hoppas kunna fortsätta med att inspirera och motivera folk! Det är mitt mål. To be continued!

Designed by
Design
RSS 2.0