Onsdag

Börjar bli trött så hade verkligen sett fram emot två lediga dagar nu, och bara få träna och träffa vännerna. Men det blir jobb imorgon nu ändå, 12-20. Fast det känns okej, får ju sovmorgon vilket känns som det behövs. Dessutom hinner jag inte träna efter jobbet. Eller jo klart jag hinner, men är hemma vid 21 och kommer nog inte orka då, så på så sätt är det bra, för då blir det en vilodag, haha. I måndags blev det gym, tisdags pole fitness och nu blev det löpning hem från jobbet. Har dock haft konstant träningsvärk den här veckan, förmodligen från boxningen i söndags, men det är skönt haha. 
Sprang ju föresten hem från jobbet nu, men den här gången tog jag brandvägen (det var ju ljust när jag slutade 19:00 ♥ så jag vågade ge mig in i skogen), och kors i taket vad nära jag bor jobbet egentligen! Tar ju värsta omvägen med bussen. Enligt gps:en i mobilen var det bara 4,6 km från Intersport hem till mig, hur nära som helst! Ska verkligen börja cykla när det blir varmare, då får man ju lite motion där också ;)

Men imorgon blir det som sagt en vilodag, tror jag. Hehe. Men på fredag har jag bokat in skivstång på Friskis med Julia, längtar! Missade skivstång/spinningpasset igår då jag jobbade. Hade en svacka med träningen för kanske 2 veckor sedan, ni vet när motivationen och orken inte finns där? Känns som den svackan är över nu, och jag är gladare än någonsin! Puss och godnatt!

Grym helg

Förstår inte hur jag orkat jobba varje helg i tretusen evigheter, det här att vara ledig en helg känns helt stört! Min andra lediga helg nu, och imorgon går kontraktet med Foodmarket ut så då har jag bara ett jobb!
Fredagen firades med utgång tillsammans med bästa brudarna, Rebecca, Josse, Mischa och Emilia. Riktigt kul var det! Sov till halv två på lördagen och kände mig helt utvilad när jag vaknade, inte en känsla jag brukar känna. Hade nog sovit ännu längre om jag inte vaknat av att elvispen gick i 180 på våningen över och lät i hela huset. Mamma stod och gjorde våfflor, bästa frukosten haha. Sedan blev det shopping i SKHLM med Emma och Jesper, och sen hem igen för att fixa sig innan jag åkte till Rebecca. Var hos henne ett tag innan vi åkte till Josse och sen till en hemmafest. Har haft så grymt roligt i helgen så jag vet inte vad. Var hemma vid halv 5 imorse så sov ett tag idag också innan det blev lite shopping i Kurvan med pappa och Jesper.
Sedan hem för att byta om och ta bilen till Friskis för att köra 90 minuter ki-box med Emilia. Var sjukt jobbigt, och sjukt kul! Skakar i armarna nu, men det är så det ska va! Bra avslut på en bra helg helt enkelt. Imorgon är det back to reality med ett alarm som ringer 06:00. Ska föresten anmäla mig till Midnattsloppet nu med Malin, taggad! Tjejmilen blir det med jobbet iår också, så nu är det bara börja pressa milen! Puss och godnatt ♥

Första..

.. men definitivt inte sista gången jag springer hem från jobbet. Superbra ju! Tog med mig en väska med löparkläder och skor till jobbet imorse, så nu när jag slutade vid 19 bytte jag om, lämnade resten av grejerna på jobbet och sprang hem. Först var jag inställd på att springa bussvägen hem, men sen började jag överväga brandvägen (värsta genvägen). Men när jag väl kom ut och såg hur mörkt det var kände jag verkligen inte för att springa ensam i skogen, så det blev bussvägen i alla fall. Började iof med att gena rakt igenom ett villaområde, tänkte att det ändå var tillräckligt långt hem. Visste inte alls vägen där, men körde bara rakt igenom och hoppades på att jag skulle komma ut vid ett gym som ligger på vägen, men kom ut ännu längre fram så då var det bara att fortsätta köra på. Kom tillsist fram till Snättringeskolan där jag svängde in och sprang de mindre vägarna sista biten hem. Sjukt förvånad över hur kort det faktiskt var! Enligt gps:en i mobilen var det bara strax över 6 km, och jag kom ju hem på ungefär samma tid som bussen skulle tagit. Snabbare till och med. Så tummen upp för att springa hem från jobbet och ha träningen avklarad när man kommer hem sent! Puss och godnatt ♥

Söndag.

Jobb fredag, lördag och söndag och har ärligt talat inte gjort så mycket annat. Gick och la mig 20:30 igårkväll (!) och vaknade vid 22:30 av att jag somnat på spikmattan. Aja, så kan det gå! Helt slutkörd kände jag mig i alla fall, så den där sömnen var väl behövlig, även om det är helt stört hur jag kunde somna så tidigt, och på en lördag dessutom!
Bilen till jobbet idag (lycka) vilket gjorde att jag hann hem fort, äta något och boka in mig i sista minuten på spinningpasset på Friskis. Körde järnet där, svetten rann. Mysigt värre! Körde ensam idag, inte lika roligt som att gå med någon.. Men satt bredvid en kille som verkade sjukt taggad, så när han ökade, ökade även jag. Och tvärtom. Bra att ha något som kan trigga upp en när man känner att man inte har några krafter kvar. Tror han blev förvånad över hur jag orkade med, haha. Han verkade vara en sån där riktigt cyklingmänniska så det var kul! Men sjukt jobbigt var det hur som helst!
Hemma och nyduschad och sjuuuukt taggad på säsongen! Imorgon är det jobb 10-19 men ska försöka orka med en lättare joggingrunda efter det. Tisdag jobb 8-17 och efter det sätter Pole Fitness kursen igång kl 19:00. Onsdag har jag bokat in skivstång/spinning efter jobbet. Torsdag, om jag inte jobbar, blir det förmodligen gym, men det är beroende på hur skivstången gick dagen innan. Ååh, taggad taggad taggad. Nu kör vi!! ♥

Typ sämst på att blogga.

Men aja, vad ska man göra. Tänkte igår på hur lite träning jag egentligen hinner med om man jämför med förut. 5-6 dgr/veckan har förvandlats till ca 2-3 ggr/veckan. Känns inte bra alls då träningen är det som får mig att gå. Räddningen under skoltiden kan man ju lugnt säga att det var.
Men jaja, ska lägga i en ny växel nu och försöka komma in på rätt bana igen. I söndags var jag, Essi, Mischa och Lina och testade Pole Fitness vilket var grymt kul! Så på tisdagar kl 19 är det vad jag kommer hålla på med, taggad! Hade dock blåmärken på smalbenen efter prova på passet efter att ha snurrat runt längs den där stången, haha. Men riktigt bra träning känns det som så det ska bli superkul!
Annars den här veckan har jag hunnit med en löprunda på 8 km. Början gick riktigt bra, men det var så halt ute så gick inte att ta ut sig så mycket. Igår hann jag med ett gympass med Emma, och strax ska jag och Amanda iväg och testa nya passet Intervall/flex på Friskis. Amanda har testat det förut och sa att hon aldrig mer skulle köra det, så tufft var det tydligen, så det ska bli riktigt kul!
Har föresten blivit butikskommuniaktör för vår Intersportbutik, så även om jag inte hinner träna så kan man lugnt säga att jobbet är en träningsform i sig! Springa, bära och klättra etc. Men shit vad kul det är! Har inte ens velat gå hem från jobbet haha. Kommunikatörstjänsten är en deltidstjänst så kommer även ha kvar mina helger som säljare. Åååh taggad!! Men nu ska det svettas, puss på er! ♥

Onsdag

Slutade jobba 20:00 igår och hade helt glömt att det var möte inne på nya butiken på Drottninggatan igår klockan 19. Så när vi stängt åkte jag, Lasse och Jocke dit. Butiken är sjukt stor, 3000 m2 tror jag att det var. Och sjukt snygg! Riktigt kul att se! Var ju inte bara där för att kolla på butiken, utan gick igenom andra saker också. Men jag är taggad på att jobba med kurvan nu kan jag ju säga! (En sak jag fortfarande inte skrivit här, hihi) :)
Idag är det jobb 12-20 igen, och imorgon börjar jag redan klockan 8:00 så det blir uppgång vid 6:00. Skoj skoj. Hem ikväll efter jobbet med andra ord. Ha en toppen dag! ♥

Off to work.



God morgon! Solen lyser och det är några ynka plusgrader ute, dissar vinterjackan idag och kör skinnjacka istället. Kan man må bättre då eller? Grymt! Jobb 12-20, sen får vi se vad som händer.
Ha en bra dag! ♥


Ny vecka

Helgen har varit bra, ska inte gå in på allting men den har bestått av jobb samtliga dagar, övernattning hos Rebecca och Josse och mys med Mischa med mera. Chill helg alltså.

Dagen idag började med att gå upp när alarmet ringde för att köra världens bästa Rebecca till Södertälje, vänta på henne där och sedan köra hem igen. Vi va grymt stolta över att vi hittade hem igen! Haha.
Väl hemma kastade jag i mig lite lunch innan jag och mamma åkte till IKEA och handlade lite. Skulle inte handla någonting alls, men sen såg jag en schäslong och ett bord jag ville ha, så poff så rök ett par tusen, haha. Jaja, så kan det gå ibland. Johanna kom över när hon slutat jobba och hjälpte mig bygga ihop allting, tack gulliga du!
Det blev middag här hemma innan vi tog bilen ner till centrum och handlade lite innan vi sa hejdå till varandra. Skulle sola sen, men typ alla solarier var trasiga så det var ju kul.. Åkte till Tullinge istället, sjukt mycket fräschare också! Bad Rebecca köpa en ansiktsmask till mig när hon slutat jobba vid halv åtta, så efter solandet åkte jag direkt och plockade upp henne på hennes jobb, hon jobbar ju ändå där borta. Så nu sitter jag här i min nya schäslong (vem kom på det ordet föresten?) med massa frukt att mumsa på. Har precis duschat och tvättat håret, ska göra en ansiktsmask och fixa naglarna framför 2½ men och Ballar av stål som tydligen börjar sen. Ja, bara vara löjligt tjejig ikväll alltså, haha. Puss och godnatt på er!




Slängde ut gamla fåtöljen så såhär ser det ut nu :) Bara soffan som förstör allt nu, funderar på nån fåtölj eller liknande istället för den. Och feta platt teven saknas såklart, blir kanske nästa lön. Vem vet ;) Aja, natti natti ♥

Torsdag

Träningsvärk i vaderna från Romme i förrgår tillsammans med Mischa, kusinvitamin Emil och hans kompis Jesper. Jag hade grymt kul, trots att jag inte är någon van åkare. Bäst gick det i mitten av dagen, när jag kommit över rädslan att ramla och innan jag blev så trött i benen att jag inte orkade hålla emot längre. Men kort och gott, grymt kul att testa nya träningsformer!
Nu trotsar jag vadmusklerna och sticker ut på en löprunda. Dock en kortis då jag redan nu håller på att somna, haha. Pulsklockan är på, så nu kör vi!



Är så grymt glad över en sak jag fick veta igår, men inte fattade riktigt vad det innebär förns idag! Puss på er!

Designed by
Design
RSS 2.0