Drömmar

Så många pusselbitar som inte vill falla på plats. Så många timmar av tänkande på hur allting ska gå ihop. Så lite tid, och hur var det med pengar? Mycket som vill göras. Kämpar fortfarande med pusselbitarna, men ett par håller på att falla på plats. Äntligen.

De fyra dagarna i Spanien tillsammans med Rebecca och Emilia var precis vad som behövdes. Komma bort ett par dagar, få tankarna på annat och samla nya krafter. Grymma dagar med shopping, utgångar, pickninck på hustaket (som iof slutade på Rebeccas säng då regnet började falla), heldag på stranden, sol, god mat och härliga människor. Kan det bli annat än helt underbart? Saknat Rebecca så grymt kände jag när jag träffade henne, det var ju ren lycka när vi såg henne stå och vänta där på oss på flygplatsen när vi anlände till Malaga i torsdags.
Underbara dagar hade vi i alla fall haft när två ordentligt trötta tjejer satte sina fötter i Sverige igen.

Måndag var det back to reality med jobb 9:00-20:00, bara sätta igång igen. Likaså tisdag och onsdag men idag har jag varit ledig. Började dagen med ett ordentligt gympass tillsammans med min twin. Idag blev det överkropp, riktigt grymt!
Efter det var det hem för lunch innan jag hoppade i löparskorna och tog med mig Lova på en powerwalk till Källbrinkspåret. Joggade ett varv vilket gick riktigt bra! Hade inte räknat med att min lilla vove skulle orka med ett helt varv utan paus! Avslutade med att powerwalka hem igen i solen. Härligt!

La mig i solen på baksidan med nyaste numret av Fitness Magazine, anatomiboken, anteckningsblocket och Spotify och kunde inte haft det bättre! Lite nördvarning där med anteckningsblocket, kanske ett tecken på att man borde börja plugga snart?

Avslutade dagen med ett par nya skor från konkurenten (jag vet, aja baja) och sedan ett kardiopass med Emma. Värken både i överkroppen och benen har börjat komma smygandes, men det är en välkommen känsla. Sjukt längesen jag hann med tre pass på en och samma dag, alltför längesen. Nuförtiden har jag tur om jag hinner med ett. Imorgon väntar en ny ledig dag, lycka. Sov så gott sötisar! ♥

Typ onsdag

Kors i taket, det blir ett blogginlägg! Så längesen så jag knappt kom ihåg lösenordet ;) Nej men nu har jag precis 30 min på mig innan jag ska ringa spanska ambassaden och kolla upp en grej om pass. Imorgon åker jag och Emilia för att hälsa på vår fining! Eller ja, förhoppningsvis iaf. Vem vet hur det blir med mitt dumma pass, haha.
Har hunnit vara ute på en liten powerwalk/runningrunda och nu sitter jag och äter frukost. Blir dusch och fixa till sig snart, måste hinna till polisstationen innan jobbet.. Ååh vad komplicerat allt blev!

Men i alla fall! Har jobbat måndag och tisdag som vanligt, men känner ändå att jag hunnit med att röra på mig, vilket tyvärr är ganska ovanligt nuförtiden. Hinner nästan aldrig gå på Friskispass längre, men ett par gympass slinker in då och då som tur är. Jag och Julia har gått varje morgon innan frukost, jobb och skola och allt vad det är. 1 h och 20 min i måndags och igår 40 min, känns så himla skönt, man vaknar liksom upp. Sen kan det ju inte gå fel med att börja dagen med att träffa en av de underbaraste vännerna? Nej precis!
Sprang även hem från jobbet i måndags, och var ganska stressad då jag skulle hem till Emilia efter så kutade på ganska ordentligt, sprang om två hurtiga män där i spåret. Dom kollade väl lite surt, så det kändes bra haha
Igår efter jobbet var det dags för terminens sista pole-pass, vilket faktiskt gick riktigt bra! Frågan är hur mycket som kommer sitta kvar till hösten.. Får väl gå ut och träna på målstolparna på fotbollsplanen här utanför eller något. Ingen skulle ju undra vad jag håller på med i alla fall!

Nej nu känner jag att jag bara babblar på, men det var en liten uppdatering i alla fall. Har bilen idag tack och lov, för annars hade jag ju kunnat pussa spanienresan adios! Måste hinna till polisstationen.
Stänger på jobbet idag men ska försöka hinna till Friskis innan jag åker hem och packar. Imorgonbitti åker vi!! ♥

Besos y abrasos! (Heter det så?)

Designed by
Design
RSS 2.0