Fredag

Tjossan hejsan och godmorgon! Svettigt pass igår kan man ju säga, hur grymt som helst! Snart blir det gym med Malin på Friskis, sjukt taggad! Men först lite anatomi eller städning. Skoj skoj.. Ska verkligen försöka plugga in så mycket som möjligt av alla ben idag, så man kan börja med musklerna nästa vecka.
Så så ser det väl ut för mig idag, förutom ikväll då vi ska ut och äta och fira vår älskade Mischipischipain som fyller 21 idag! ♥

Helg!

Men får se om det blir en sväng till skolan imorgon ändå, haha. Antingen för att plugga anatomi, simma eller ett möte angående årets herrmiddag, skoj skoj! Men som sagt helg nu i alla fall kan man väl säga, inga lektioner eller föreläsningar imorgon!
Idag började vi med gång- och löpträning vilket var riktigt kul. Vi sprang med pulsklockor och kollade pulsen då vi testad på lite olika saker. Vi har ett bra spår precis bako skolan, och när "lektionen" (passet kanske låter bättre) skulle börja så joggade alla iväg där på spåret och jag hade så sjukt svårt att tro att det faktiskt var en lektion jag var på. Det kändes ju liksom som något jag gör på fritiden, något som jag älskar. Känner verkligen att jag valt rätt utbildning, allting är så roligt, tom anatomiföreläsningarna! Haha. Tycker så mycket om klassen också! Efter friluftslivet känns det som alla blivit mycket tajtare vilket är grymt kul!
Efter löpningen skulle jag och några andra göra ett tappert försök till att gå och simma. Måste nämligen göra olika saker i simningen för att samla poäng till magistermärket som man måste ta. Ska bla flyta, trampa vatten, simma 2000 m bröst, 1000 m rygg, 1000 m klädsim, dyka osv. Dock hade gamlingarna även idag vattengympa som inte stod på schemat så det funkade inte alls tyvärr.. Istället var vi påväg att dra till gymet (skönt att ha i skolan!?) men slutade istället med att fixa en inlämning som skulle in idag. Okej, helt ointressant tänker ni men nu är det så att jag sitter här innan träningen för att plugga men har verkligen ingen ork till det, så nu tänker jag bara sitta här tills det är dags att ge sig iväg haha. Finns det något mer jag kan plåga er med?  Kanske att jag spenderade tre och en halv timma hos frisören igår och har blivit lite blondare igen? Nu i vinter har jag förbjudit mig själv från att färga håret brunt som jag gör varje säsong då jag tröttnar på det blonda. I och för sig trivs jag ganska bra i mörkt hår.. Haha. Nej men seriöst, nu börjar till och med jag tröttna på mitt tjat här, dags att packa väskan och sticka iväg. Spinning med Emilia väntar!
.
Blond...
.
.
Eller brun...?
.


Spela roll tänker ni? Puss hej! :)

Plugg

Äntligen hemma! Och kommer hinna vara här en hel timme, kors i taket! Kommer direkt från en anatomiföreläsning om bålen, så nu blir det att repetera den lite innan jag beger mig iväg till Friskis. Skivstångspass först och direkt efter det aerobics med Emilia. Men nu ner i böckerna! Puss hej ♥

Skogsmulle och insparc!

Känner mig helt slut, och veckan har bara börjat! Kom hem från friluftslivet och vandringen i fredags, då hade vi varit ute i skogen i tre dagar. Paddling i regn, laga mat i stormkök, tung ryggsäck, sova under vindskydd, bygga flotte och massa mer med hur härliga människor som helst! Hade i alla fall tre sjukt roliga dagar, även om det var lite kämpigt ibland. Vill absolut ut och vandra igen!
Sjukt mysig fredagskväll vilket var så underbart efter skogsturen, och på lördag morgon var det bara att hoppa upp och sticka iväg till skolan igen. Hade vår insparc vilket var sjukt kul! Tävlingar på dagen, sedan hem och fixa sig (dvs skrubba bort all blå färg man haft på kroppen som smurf under dagen) och iväg igen till skolan för middag och fest.
Riktigt rolig helg i alla fall har det varit! Som sagt slut nu, men tagga till för intervall/flex med Lina på Friskis. Puss hej!

Friluftsliv

Sjukt taggad men livrädd på samma gång. Ska bli så kul! Tre dagar ute i skogen med klassen, två nätter under en presenning. Börjar klockan 8:00 imorgon med att paddla kanot ca 10 km. Ska bli spännande att se hur vi klarar dom här dagarna. Det enda jag egentligen är rädd över är den otroligt stora, tunga ryggsäcken...
.
Tänk på mig när ni somnar i era sköna sängar de kommande dagarna. Puss hej!

Proteinpannkakor

Hemma från skolan, har varit det ett tag nu. Vi gick igenom lite övningar och användning av nästan alla maskinerna på gymmet. Tänk att få hålla på med sånt på lektionstid, har jag det bra eller? Jag tycker det i alla fall 
Nu har jag precis käkat lunch; proteinpannkakor med hallonkeso och sylt. Sjukt mätt på tre stycken, känns som jag seriöst inte kommer behöva äta något mer idag. Ägg, mjölk, mjöl och proteinpulver, grymt gott! Så nu hoppas jag att jag klarar av lite anatomiplugg. Puss hej!

God morgon!

Börjar 9:45 idag, grymt skönt faktiskt. Då är det styrketräning som gäller, och det bästa är att det är den enda lektionen idag! Ska vara med och köra idag trots förkylningen, har ju knappt varit med på dom praktiska lektionerna den här veckan. Grymt tråkigt! Igår på styrketräningen då dom körde cirkelträning kliade det så i fingrarna när jag satt och kollade på, så nu jävlar!
Har årets första barometer idag också. Det är när alla klasser på GIH tävlar mot varandra och samlar poäng under året. Efter, senare ikväll, är det pub på skolan som gäller. Volleyboll är det idag, sjukt roligt!
Ha en bra dag! ♥

Plugg plugg plugg

Plugg precis hela dagen, plus att det är så sjukt kallt överallt! Nu blir det nybakade scones i soffan och en paus från pluggandet. Puss hej! ♥

Måndag

Haft en supermysig helg och hoppas att de kommande tre veckorna går sjukt fort. Det har känts som det har varit en lång helg, vilket såklart är bra, men nu är det måndag igen. Känns ändå som att veckorna rullar på ganska ordentligt, även om vissa saker känns så sjukt långsamma.
Har bara haft en föreläsning och en labblektion idag vilket har varit skönt. Glad att vi inte hade några praktiska lekioner då jag blivit lite förkyld. Vill verkligen inte bli sjuk, så tråkigt att inte få vara med på allt det svettiga och roliga i skolan  Nästa vecka ska vi dessutom iväg i tre dagar med friluftslivet, ska bli grymt kul! Då får man inte vara sjuk inte, kommer nog vara tillräckligt jobbigt ändå haha :)
Men nog om det. Har suttit nedgrävd i anatomiboken ett antal timmar, lagat mat och nu sitter jag här igen. Boken lockar dock inte så mycket, men ska ta tag och lära mig överarmens delar i alla fall så får jag belöna mig själv med att åka och hälsa på Mischa sen. Lite myskväll på schemat kanske?
.
Puss hej!

Måndag och tisdag

Ont i varje liten del i kroppen, men gud vad skönt det är ändå! Har kört 8-16 både igår och idag och det känns både i kroppen och huvudet. Igår var det gång- och löpträning på morgonen, simträning efter det och sedan en föreläsning i Anatomi och fysiologi på eftermiddagen. Nästan samma sak idag; började med simträning, sedan styrketräning med kroppen som belastnig vilket var grymt kul! (Nu vet jag vad vi ska köra på gymmet nästa gång Mischipischipain ) Avslutade dagen med föreläsning i Anatomi idag igen.

Så skönt att ha kvällarna "lediga" nu för tiden! Visst känns det ändå som att tiden inte räcker till, men igår ringde jag Mischa vid 18 och sa att hon skulle möta mig på gymmet 18:30. Sagt och gjort, så vi körde en timma innan vi bestämde oss för att gå på Intërvall/flex också. Grymt kul intervallträning som avslutades med en flexdel. Tror att det passet har en stor bidragande del till träningsvärken jag har idag. Idag blev det vila, bortsett från träningen i skolan såklart. Går jag en bra utbildning eller vad!? :)

Nu har Amanda kommit över med mörk choklad, naturgodis och ananas, kan det bli bättre? Så nu blir det mys med henne! Fanns lite bilder på fb från en hinderbana vi körde i onsdags (vilken jag fortfarande har blåmärken ifråm haha) och sedan från Förinsparken som var i fredags. Ska ladda upp en video från vår ingång sen också när jag orkar :) Puss hej!






I´m back!!

Här är jag! Vet nästan inte hur en dator (inte data tydligen) fungerar längre ens en gång, men det här ska nog gå bra! Kommer inte ens ihåg när jag bloggade senast. Men nu så! Mycket har hänt sedan sist i alla fall, men ni ska få slippa höra allt   Ska bättra mig nu hade jag tänkt och köra en nystart här med bloggen, fast det gick ju inte så bra förra gången direkt haha.

Sedan förra blogginlägget har jag i alla fall slutat jobba på Intersport, kommer jobba varannan helg senare i höst förmodligen men det tar vi då, och börjat plugga på GIH. Äntligen?! Men med mycket beslutsångest kan jag säga. Dock känns det sjukt bra nu och jag gjorde helt klart rätt val. Har hunnit beta av en vecka av den 3 år långa hälsopedagogutbildningen på Gymnastik- och Idrottshögskolan här i Stockholm. Veckan har innehållt ett par föreläsningar (varav en som var fejk), brännboll, introduktioner hit och dit, information i massor, simträning, gym, tävlingar, pubkväll och massa massa mer! En helt underbar skola är ju en sak som är säker, och massor med härliga människor! Imorgon klockan 8:00 drar vi igång igen! :)

Tror jag avslutar där, lagom mjukstartat haha. Får se om det kommer något inlägg snart igen då!

Puss på er!

 


Designed by
Design
RSS 2.0