Ett tag sen..

Gick hem från jobbet tidigare idag. Mår inte helt hundra tyvärr men hoppas det bara är något tillfälligt. Vill verkligen inte bli dålig! 
Det var ju ett tag sedan senaste inlägget, så nu när jag är hemma och har tid tänkte jag bara visa att jag faktiskt lever.  Har hunnit med en helg på landet med kräftfiske, shopping och lite annat. Supermysigt! Dock inte så mycket fångst i kräftburarna hehe.. Men men, det ska göras varje år i alla fall, så himla kul! 
Nu i helgen som var har jag jobbat, men hunnit med en trevlig middag hos J´s familj. Helt slut på kvällen bara, det har varit riktigt drag på jobbet den här helgen! 
 
Det är väl allt jag orkar skriva för just nu i alla fall. Vill träna så hoppas jag mår bättre snart! Puss hej! 

Jag älskar gymmet!

Seg, riktigt seg, dag på jobbet idag så att avsluta dagen på gymmet kunde inte kännas bättre! Idag blev det ben, får se om jag kan gå imorgon ;) Gick till jobbet idag vilket tog 45 minuter, och cyklade sedan hem min cykel när jag slutat. Känner mig lite duktig :) Nu håller jag på och laga matlåda till imorgon medan jag äter äggröra som jag just gjort. Mums! Puss hej!

Jobbish

Sitter på jobbet och drömmer mig bort lite. Igår började jag kolla på andrahandslägenheter och känner verkligen att jag vill flytta. Sen började jag prata med mamma och då undrade hon hur det skulle bli om man kanske köpte en liten lägenhet, och vad kostnaden i månaden skulle bli då. Shit, blev astaggad iaf! Men inget ska hända nu, även om vi kommer hålla ögonen öppna mer nu än förut. Måste ju tänka dock på att jag planerar att börja plugga nästa höst, och då måste man ju ha råd med att leva. Men jaja! Snart är det min tur i alla fall!
Strax är min lunch slut så dags att gå ut och köra sista tre timmarna i butiken. Ikväll blir det gymmet med min andra halva

Fredag

Igår var min enda lediga dag den här veckan, men den var verkligen superbra! Började dock med parkeringsböter inne i stan, men därifrån kunde det ju bara bli bättre  Åkte hem till Huddinge och tränade med Mischa. Rygg, mage och triceps blev det. Åkte sedan hem, duschade och fixade mig och började rensa mitt rum på massa saker. Slängde massa gamla nagellack, skokartonger, platttänger jag inte använder, böcker mm och hann komma upp i tre stora svarta sopsäckar innan Johanna ringde på dörren. Avslutade dagen med att cykla hem till henne, äta lasagne, prata massa som vi missat, och sedan så gick vi och köpte lite godis och kollade på en film. Mysigt! Bra dag helt enkelt!
.
Idag börjar jag 12 vilket är väldigt skönt! Var vid Friskis 9:00 imorse för att ta ett gympass med Malin, men när jag kom dit möttes jag av en låst dörr. Dom öppnade inte förns 10:30.. Suck! Blev en liten promenad med Malin och Lova istället. Surt, jag som var så glad för jag kom på att jag skulle hinna med hela 5 gympass den här veckan, trots att det är min "jobbiga" jobbvecka då jag jobbar 6 dagar och är ledig en. Men jaja, nu vet jag ju att det funkar med fem pass iaf om Friskis bara hade haft öppet tidigt den dagen jag börjar 12!
.
Håller på och steker proteinpannkakor nu innan jag ska cykla iväg till jobbet. Ikväll drar jag förmodligen förbi en gammalklasskompis och träffar massa fina människor! Puss hej!

Dippar och toppar

Hade värsta dippen igår, kände mig inte alls motiverad och glad, bara nere. Vet inte varför men ibland har man det ju bara så! Idag känns det bättre igen. Igår var det en vecka sedan jag och J kom hem från Cypern, och helt ärligt så blir jag ledsen när jag tänker på det. Längtar tillbaka så mycket. Tror jag i alla fall. Eller så är det så att jag längtar så sjukt mycket härifrån, nu när jag fick smaka på värmen och solen en vecka.. Om jag får barn någon dag kommer jag tvinga dom att spara pengar, och sedan direkt efter gymnasiet dra iväg på någon längre resa. Jag ångrar så sjukt att jag inte gjorde det..
Även om det inte är kul att känna sig nere och deprimerad (starkt ord, men ni fattar vad jag menar) så tror jag man mår bra av att känna sig så nån gång ibland. Inte ofta såklart, men gör man det ibland så känner man ju verkligen hur glad man är och hur bra man mår annars. Och det behöver inte vara vid något speciellt tillfälle utan kan vara en helt vanlig, grå och tråkig vardag. Men ändå känner man att man mår bra, är glad och lycklig.
.
Annars då, nu när vi lämnar the deeptalk, haha  Har jobbat idag trots att det inte är min jobbhelg denna helgen. Men lite extra pengar är aldrig fel! Har dock varit sjukt lugnt, inte mycket folk alls. Var helt okej att jobba ändå, även om jobba helg inte är det bästa jag vet. Tur att man har kollegor man tycker om!
Cyklade hem från jobbet och väntar nu på att min bästa Mischa ska sluta hennes jobb om 40 minuter ca. Mys med henne står på schemat ikväll!
.
Vill åka igen 

Fredag

Efter 11 timmar på jobbet är jag äntligen hemma. Så trött så jag undrade om jag var full när jag gick från bussen. Nu ligger jag utslagen på soffan och undrar om jag kommer orka gå ner och lägga mig sen. Ny jobbdag imorgon. Ciao.

Trötter

Jobbade bara 12-20 idag men är sjukt trött. Har så mycket att göra på jobbet, vilket är kul, men tar på krafterna! Idag har jag förberett massor för att det ska gå lättare imorgon under köttardagen då det ska byggas om, skolstart på G! Börjar 8:00 och är schemalagd till 19.. Håller tummarna för att det är lugnt imorgon kväll och allt hinner bli klart, för då har jag fått lov att smita lite tidigare.
Nu ska jag snart sova, behöver vara pigg imorgon! Puss och godnatt!

Bajs.

Kan. Inte. Somna.

Designed by
Design
RSS 2.0