Så bra det känns!

 
Känner mig så bra, haha! Har inte hunnit ta igen mig efter utgången i fredags känns det som, är fortfarande seg och trött. Igårkväll var jag hos Johanna och det slutade med att jag sov över där. Vaknade imorse och drog iväg till jobbet. Jobbat idag, hemma vid 18 och då lagade jag mat och bara kände att nej jag orkar verkligen inte ut och träna.. Men bestämde mig för att ta en powerwalk iaf, bättre än ingenting tänkte jag. Började med 10 min pw och började sedan springa. Gick så dåligt förra gången jag var ute och sprang så hade inte riktigt någon motivation innan jag stack ut. Men gud så bra det gick! Blev en runda på 40 minuter, inte det längsta men benen bara sprang på. Fort också! Nu i efterhand känns det riktigt bra! Ska hoppa in i en varm dusch och sen läsa på om Rörlighet i min utbildningsbok jag fått. Bara tre dagar kvar! :) 

Trött tjej

Och uttorkad måste man ju säga också för den delen. Blir alltid så uttorkad när jag dricker alkohol, och sen nu ett svettigt pass på 75 min på Friskis gjorde ju inte saken bättre  Riktigt kul var det iaf, glad att jag kom iväg även fast jag var så seg innan! Har duschat och ligger utslagen på sängen. Skulle lätt kunna somna nu, men om tio min ca kommer grannarna över på middag. Ska stanna och äta men sen dra till Johanna. Puss hej! 
 
Grattis till oss på namnsdagen idag föresten!  Och grattis igen till min andra halva då hon fyller 22 imorgon! ♥

 
 
Tur att man har en sån här liten sak som piggar upp en när man känner sig nere.
Och träningsglada kompisar  Nästa Friskis! 

 
 
 
 

Något av det bästa jag vet..

 
.. är att komma hem från en utekväll och hoppa in i duschen och tvätta håret, och sen krypa ner i sängen. Dock vågar jag inte gå upp till övervåningen nu för att hämta schampoo och grejer, kommer väcka dom andra och få höra det säkert flera gånger imorgon.. Så det blev ingen sån lyx idag! Kom hem för en stund sen efter en jätterolig kväll med ett gäng fina människor. Var på Söder hela kvällen, hade det supertrevligt! Så fort vi kom fram och hittade ett bord till oss fyra tjejer som vi var i början av kvällen hade vi genast sällskap av en 45 årig man som var lagom nykter, kanske inte lika kul! Men sen kom det fler till vårat gäng och då vågade han inte komma tillbaka något mer? Haha  Jag borde sova nu men är inte alls trött, därav mitt babbel här. Men ska försöka sova. Snart. 
 
Puss och godnatt! 

Godmorgon!

 
Regn och rusk ute men det gör inget för jag tar bilen till jobbet  Sen efter åker jag hem, käkar byter om och drar mig in mot stan. Så sjukt taggad på utgång med girlsen! ♥ 

Lidingöloppet

Idag har jag varit på Lidingö och byggt inför Lidingöloppet i helgen, superkul! Blev upphämtad 11:15 vid centralen av min bk-coach och en annan kommunikatör från Fältan, så drog vi ut dit vi skulle vara. Tillsammans med Adidasgänget (det är Adidaskläder/skor/accessoarer som kommer säljas där i helgen) byggde vi upp en "monter" (känns snarare som en hel butik) i en tennishall. Känns verkligen inte som en tennishall nu i efterhand, sjukt coolt iaf! Sitter och lockar håret inför morgondagens utgång (kommer ju inte hinna fixa mig så mycket imorgon då jag jobbar öppning-stängning) så visar lite bilder istället för att skriva!
 
 
 
 
Har fler bilder, men jag är ju så sämst på att fixa bilder och hålla på. När jag laddar upp bilderna till datorn blir dom åt rätt håll, stående, men när jag laddar upp dom här i bloggen blir dom som sista bilden? Konstigt.. Men där är några iaf! Visst kan man inte tro att det är en tennishall? 
 
Nu ska jag sova, lång dag imorgon! Puss och godnatt! 
 
 
 

 

Like lime green

Körde spinning på Friskis ikväll vilket var väldigt längesen! Det var kul, men kändes faktiskt inte så jobbigt som jag mindes det.. Svettigt var det såklart, men brukar bränna så i benen när jag kör. Kanske inte körde tillräckligt hårt idag haha. Efter stannade jag en sväng på Hemköp och handlade och efter det åkte jag hem där jag möttes av pappa och lillebror på parkeringen. Dom ville ha bilen för övningskörning. Hade inget speciellt för mig nu på kvällen så jag åkte med! Går faktiskt riktigt bra för lillebror, men sen är ju jag ingen körskolelärare  Men jag tror att han kommer ta körkortet ganska fort efter han fyllt 18, vilket är snart! 
 
Har precis tagit en dusch och käkat lite middag. Nu blir det bara att varva ner lite. Kanske gör några fler instuderingsfrågor innan jag somnar, får se! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar jag fick gå i träningskläder hela dagarna! 
 

Plugg

 
Tog sovmorgon idag till halv tio. Var så grymt skönt att bara ligga och dra sig i sängen, speciellt när vädret är grått och ruggigt ute! Gjorde pannkakor till frukost/lunch, gick ut med hunden och har nu pluggat inför utbildningen nästa vecka! Känner igen det mesta hittills så det går fort, vilket har varit väldigt skönt! Nu ska jag iväg på en grej och sedan åker jag direkt ut till stallet. Usch, har ingen lust i det här vädret men vad gör man inte för sin lilla ponny? Sen blir det mer plugg, och träning såklart! 

Mysigt resturangbesök

Hemma efter en supermysig kväll på Primo med tjejerna ♥ God mat, gott vin och massa massa prat. Man borde gå ut och äta varje löning, så mysigt! Och då har ju alla pengar  Verkligen värt 200 kr typ! 
 
Det har varit en lång dag på jobbet idag. Varför går ena dagen så sjukt fort, och sen nästa där man jobbar precis samma tid såååå långsamt? Jaja, nu är jag ledig imorgon iaf och på torsdag ska jag ut till Lidingö och bygga monter inför Lidingöloppet i helgen. Ska bli superkul! Så känns lite som "långledigt" då jag inte ska till butiken på 2 dagar. Lite skönt faktiskt  Alltid kul att åka iväg och jobba!
 
Är så himla trött som vanligt på kvällarna så lär ju somna snart. Börjar alltid halvkolla lite på Breaking News, men sen efter ett tag är det plötsligt The Big Bang Theory på teven.. Det är då jag insett att jag somnat och dags att stänga ner. Haha.
 
Ser så himla trött ut nu så blir en sån här. Puss och godnatt! ♥

Kall tjej..

Fy vad kallt det börjar bli ute. Känns inte alltför kul att cykla till jobbet längre, utan skönare att kanske sätta sig på en varm buss..? Tog på mig mycket kläder nu idag, igår höll jag ju på att frysa ihjäl. Känns skönt att vara inne i värmen nu igen iaf.
Snart kommer min bk-coach som ska jobba med mig idag. Kul! Allting går verkligen undan under dessa dagar, så dags att tagga jobb
 
Ha en bra dag!

Måndag igen

Lillebror ♥
 
Precis hemma från ett skivstång/intervall pass på Friskis. Var jättelängesen jag var på ett skivstångspass, men det var jättekul! Tungt, men kul  Gick med Emilia, så himla kul å träna med henne! Var ganska flåsigt under intervalldelen av passet, det var det iof för alla, men måste verkligen börja köra mer kondition. Är en sån periodare, ena sekunden blir det mest bara styrka då det är roligast för tillfället, och andra kondition. Nu har det varit styrka som gällt hela sommaren typ.
 
Har fixat min nya favorit; naturell kesella blandad med frysta hallon och lite musli. Så nu blir det det. Mums! 
Jobb imorgon 8:00-17:00 igen och sedan middag ute med tjejerna 

Danspass

Haha jag och Josse gick på ett danspass nu ikväll på Friskis. Verkligen inte min grej! Skulle så gärna velat se en film på oss nu i efterhand, hade nog dött av skratt! På dom här passen är det mycket attityd som gäller, och känslor. Så ibland när det är "tuffare" låtar är man liksom hård i rörelserna osv. Sen kommer dom här "sexiga" låtarna, och herregud haha! Tror jag dör. Ibland kom det mer aerobicssteg och sånt som jag känner mig ganska hemma i, då kändes det bra. Men jaja, det är alltid kul att prova nya saker även om jag föredrar step och aerobicspassen bättre!
 
Jobbet idag gick bra. Nu är min 6-dagarsvecka över och en lite lugnare vecka väntar. Skönt skönt! Måste se till att plugga inför Friskisutbildningen nu i veckan som kommer. Längtar!

Mulberry

Jag vill så gärna ha..

Saturday night at home

Yes, så blev det idag. Känner mig trött och sliten och vill bara vara hemma. Har fått lite ont i halsen också, hoppas det inte blir något mer av det. Dock känner jag ju redan att jag tröttnat på att vara hemma ensam, haha. Eller ensam är jag ju inte, mamma, lillebror och minsting kusinen är här. Har käkat middag tillsammans för en stund sedan och nu är grabbarna uppe och spelar Fifa. Tror jag avstår, haha  Kul att ha kusinvitamin här iaf! Han ska sova här över natten då hans föräldrar är i London. 
Innan maten var vi på Coop och handlade lördagsgodis och en tidning, mys! Haha, fick faktiskt lite lördagskänsla där. Som när man var liten!
 
Jobbet idag gick bra, ganska mycket folk om man jämför med hur det brukar vara numera så det var kul! Vi tog budget och det kändes som en bra dag helt enkelt. Blev dock sjukt irriterad på en kund under dagen. Ville bara säga åt honom, men det kan man ju inte göra. Han börjar med att komma fram med ett par vintertäckbyxor och frågar om det är regnbyxor. Jag säger vänligt att det inte är det men att jag kan visa vad vi har för några. Han säger att det vore bra samtidigt som han kastar byxorna han håller i på ett fyrställ som står två meter bort så att skyltarna rasar ner på golvet. Och han bryr sig liksom inte ens! Jag ger han en blick för att han ska fatta att han är dum i huvudet, eller haha nej inte riktigt, men åh det är vid sånna tillfällen jag bara vill säga något! Plockar iaf upp grejerna för att visa att det inte är okej att göra som han gör innan jag visar honom flera alternativ på fodrade regnställ till hans son. Usch, orkar inte med sånna människor. Vuxna människor tom! Håller man verkligen på sådär?
 
Jaja, är väl svårt att förklara allt i text, men han var sjukt dryg iaf. Så, nu har jag klagat av mig! Vet inte vad jag ska göra nu men lutar mot chill i soffan framför teven. Med datorn i knät och lite Friskisplugg kanske? Sen köpte jag nya numret av Runners world när jag och Theo var på Coop. Mys! Puss hej! 
 

Beslutsångest

Kan inte bestämma mig om jag ska gå hela vägen till jobbet eller åka buss.. Haha, problem man har. Om jag ska gå måste jag dock gå snart. Ja, får nog bli så! 
Fredag idag, grymt härligt! Dock jobbar jag i helgen, men jaja! Idag är det jobb 12-20, och efter det ska jag träffa Michaela med CH  Mys! 
 
Nej gå nu var det, puss hej! 
 
Saknar min prins ♥
 

Fitnessfighten

Börjar tröttna lite på Fitnessfighten faktiskt haha.. Har ätit pasta på Primo idag, och nu äter jag lite godis hehe. Men jaja, värre saker har hänt! Nu imorgon ska jag fortsätta som vanligt igen, mäta upp maten och äta frukt och grejer. Wiho liksom. 
 
Var iaf supermysigt att träffa Johanna och snacka massa som vi missat. Efter gick vi hem till henne ett tag och fortsatte pratet. Hon tog fram ett gammalt kuvert där hon sparat massa teckningar som jag gjorde till henne när jag var liten, haha så himla kul att se! Hon är ju ett par år äldre, 3 närmare bestämt, så har alltid sett henne lite som en storasyster. Fina vän 
 
Att mina föräldrar inte uppmuntrade mitt konstnärliga sinne mer  "Till Johanna från Mikaela, 960313"
 
Gjorde även små hängmattor som Johanna fick ett helt gäng av, haha.

 
När klockan närmade sig åtta drog jag till Friskis för att köra step, lika kul som vanligt! Trött i kroppen så känns bra att krypa ner under täcket om en stund. Har varit inne och kompletterat min kursbokning från Friskis vilket man var tvungen att göra innan ett visst datum. Gud vad jag längtar till utbildningen! Ska bo med en tjej jag träffat nu på Friskis i Huddinge som ska bli jympaledare, så det känns jättekul! 
 
Nej sängen var det nu. Puss och godnatt! 
 
 

Torsdag

Städat, promenader med hunden, lunch, solning, dusch och lite plugg har jag hunnit med än så länge idag. Nu ligger jag på soffan, har tagit en paus från anatomiläsandet. Man blir ju så trött av att bara ligga stilla! Men känns bra att repetera anatomin och träningsläran. Det är ju sånt jag vill kunna, och även om jag pluggade som en tok på just den kursen på GIH så försvinner det ju om man inte håller igång det tyvärr..
Hur som helst, skönt att vara ledig och kunna gör det man känner för bara! 
 
 
 
 

Äntligen ledig!

Jobbat 9:50-20:10 idag så känns ganska bra att vara ledig imorgon! Ska dock göra så roliga saker som att städa och plugga (kursmaterialet från Friskis har kommit). Så så kul ska jag ha det! Har iaf något att se fram emot på kvällen, först middag på Primo med Johanna och sedan step på Friskis klockan åtta! Ska nog hinna iväg och sola också 
 
Känns så skönt att vara hemma nu, har varit en lång dag på jobbet med sjukt mycket mer att göra än vad jag räknat med. Hann med mycket och till det jag inte hann med har jag ändå förberett så att det blir enkelt att fixa imorgon för dom andra. Och på fredag när allt måste vara klart börjar jag 12 vilket är ganska dumt, men skönt såklart! Tycker det är kul på jobbet när jag får fixa och göra om, flytta avdelningar och hitta på nya saker. Idag fick vi äntligen in herrvinterjackorna så har kunnat bygga en herravdelning. Den har stått så tom de senaste dagarna, har fått fylla ut med alla möjliga konstiga saker haha. Men jag är ganska nöjd med resultatet från idag iaf! 
 
Börjar likna en vinteravdelning iaf i vår lilla butik.
 

Ingen träning blev det idag, men jag gick faktiskt till jobbet vilket tog 45 minuter. Sedan har jag flyttat vikter idag på jobbet också, haha, om man får räkna det som styrketräning!  
 
Imorgon kommer jag inte ställa någon klocka, gud vad skönt! Godnatt! 

Tisdag

Sjukt lång dag på jobbet idag, men jag hann med mycket. Imorgon är det öppning till stängning som gäller, så lär hinna med en hel del då med inför annonsen som går ut på torsdag. Alltid lite stressigt när det skickas ut annonser på torsdagar då jag har min lediga dag varannan vecka. Men jaja! Haha, sjukt ointressant så strunt i det!
 
Var iaf jättetrött när klockan slog 17 och det var dags att gå hem. Eller ja, cykla hem. Kändes ju inte så jättelockande då jag helst ville gå upp och lägga mig i en hög av stora jackor på lagret haha. Väl hemma taggade jag om och stack ut och sprang en runda, även om det tog emot en del. Planerade en runda på 11 km men mina ben ville verkligen inte så slutade med halvmilen istället. Kom hem, gick ut med hunden och stack iväg till Friskis och körde aerobics som komplettering till min "misslyckade" löprunda. Har dock inte sprungit på väldigt länge nu, känner mig lite förkyld och att man bara äter 1500 kcal om dagen hjälper ju inte till med någon extra energi direkt. Bättre lycka nästa gång!
 
Aerobicsen var iaf sjukt kul! Log genom precis hela passet och ville inte att det skulle ta slut, haha. Tänkte på ett helt annat sätt nu också när jag vet att jag ska bli ledare (!) 
Nu blir det lite mat, en dusch och sedan sängen som mina ben längtar efter. Att jag måste ta bort äggulan i ägget jag kokar nu börjar kännas lite onödigt, varför inte äta hela liksom? Har slängt säkert 30 äggulor dom senaste två veckorna. Men måste klara det här (sen behöver ju ingen veta att jag åt lite choklad idag, hehe). Tagga Fitnessfighten sista veckorna!! Puss hej! 
 
Älskar mina kläder som jag köpte på Reebok Crossfit Games.
Köpte två tröjor, ord. pris 1000kr styck. Lite dyra först tyckte jag men nu i efterhand känner jag att dom är värda varje krona. Kärlek, haha. 

Glad tjej! :)

Har haft en riktigt bra helg, men nu är det måndag igen och nästa lediga dag känns så långt bort. Men jaja, hoppas tiden går fort! Har träffat någon jag saknat otroligt mycket i helgen, det kändes så skönt att få vara nära igen. 
Den här helgen har jag inte skött Fitnessfighten så bra. Har tränat och så, men i matväg har jag unnat mig både lite mörk choklad, en chokladboll och god middag på lördagkvällen med mera. Men det känns otroligt bra iaf, man måste få unna sig saker också. Men nu är det stenkoll på maten igen! Haha :)
 
Var på ledaruttagning del 2 på Friskis igår, och gissa vem som ska åka på utbildning del 1 redan den 4:e Oktober? Gud vad kul det ska bli!! Men nu känns det verkligen som det är på riktigt, klarar jag det här? Har ju velat bli ledare länge, tycker det är så otroligt roligt att stå där och bara vänta på att första låten ska dra igång. All energi som går till alla steg och block upp och ner på brädan, åh det är så kul! Känner bara att jag vill stå där framme och förmedla all den här energin till andra. Och nu ska jag få göra det!! 

Första utbildningen är en grundutbildning som alla instruktörer går, oavsett om man ska bli spinning, gympa, aerobics eller gyminstruktör mm. Del två i utbildningen kommer vara inriktad på step och aerobics (som jag ska köra) och den ska jag gå den 24-28:e Oktober. Längtar! Bara massa träning hela dagarna :)
 
Kom hem från gymmet för en stund sen med Mischa. Rygg blev det idag. Blir en dusch strax och sedan lär jag typ gå och lägga mig, haha. Är så galet trött! Puss hej! 

Fredag imorgon!

Gud vad jag behöver köpa vissa saker just nu känner jag, men alla pengar går till keso, kesella, kyckling och lax osv. Kul? Inte så.. Behöver nya jeans då alla mina börjar ge upp, egentligen nya skor och en ny väska (men får väl sätta dom inom parentes haha) och busskort. Var över på H&M idag för att köpa jeans till våra skyltdockor (vilket inte var det lättaste) och då hittade jag jeans för 99kr! Ska nog springa över på lunchen imorgon och prova ett par.
Ingen träning blev det idag, trots att jag började 12. Har varit så mycket de senaste dagarna så sov ut lite istället och cyklade sedan iväg och solade igen. Så skönt! Jobbade till stängning och när jag skulle hem var det ju helt kolsvart ute! Inte kul att cykla in i den mörka skogen helt ensam. Var faktiskt livrädd på riktigt. Man såg liksom inte ens vägen framför sig. Usch, nu lovar jag att inte cykla mer när jag slutar åtta! 
 
Har precis käkat lite kesella med hallon och en knäckemacka. Inte samma sötsug som igår som tur är. Men en chokladbit skulle ju inte sitta fel för det.. Aja, imorgon är det jobb 9-19 så dags att försöka sova snart. Ska lägga mig på spikmattan, har sånna knutar i vänstra delen av ryggen. Puss och godnatt!
 


Hej kom och hjälp mig

Jag vill ha godis. Jag vill ha en stor fet B&J´s och en Maraboukaka (ljuuuus choklad). VILL HA!!! 
Åh vad suget kom. Och hemma hos mormor fanns det både glass och choklad, men så söt hon är så sa hon att jag inte fick ta när jag berättat om Fitnessfighten. Haha. Självklart la hon till ett litet "Men det är klart du FÅR ta om du vill.." Har ätit både Kesella, keso och fil nu för få bort det här suget. Känner mig väldigt mätt vilket kanske inte var så bra.. Men samtidigt har jag varken ätit nån ordentlig lunch eller middag idag, så att jag låg på ännu mera underskott på kalorier än vanligt kanske bidrog till mitt ENORMA sug nu?
 
Nu är det "bara" 18 dagar kvar. Och jag ska klara det här, men när dom 18 dagarna har gått ska jag unna mig något riktigt riktigt gott. Ska börja tänka ut redan nu vad jag vill ha, haha 

Fitnessfighten dag 12

12 dagar har det gått nu av Fitnessfighten. Minskat ett par centimeter i midjan, men har inte vägt mig så vet inte hur det ligger till med vikten. Jag känner mig bra iaf! Jag mår bra av det här. Att äta bra mat och lite men ofta. Eftersom jag tränade mycket redan innan det här programmet drog igång tror jag inte jag får lika stora resultat som dom som kanske är lite mer överviktiga och inte brukade träna. Jag är ju inte heller överviktig på något sätt, men jag ville köra det här för att få bättre matvanor (slarvade ofta och åt yoghurt/fil etc när jag inte orkade laga mat) och ja, må bra helt enkelt!
 
Har varit ledig idag så har hunnit med mycket känns det som. Började dagen med en promenad med hunden och drog sedan till gymmet. Efter det hem och gå ut med voven igen och äta något innan jag åkte iväg till stallet. Tog en tur ut i skogen och sedan 30 min på ridbanan. Gud va härligt det är! Inte ofta jag rider nu för tiden men jag tycker verkligen om det. Samba var ganska seg i början och lite stel kändes hon. Men när vi värmt upp ordentligt började hon anstränga stegen lite och mjukna upp i kroppen. Fina ponny.  
 
Åkte sedan direkt och solade (ajabaja). Känner mig så blek hela tiden. Och värre blir det väl nu i vinter.. Men aja! Har tvättat massa kläder idag också. Välbehövligt! Nu står maten i ugnen. Ska dock inte äta utan det är matlådor på G. När dom är klara tänkte jag åka över och hälsa på mormor. Var så sjukt längesen jag träffade henne. 
 
H a  e n  b r a  k v ä l l ! 

Bara posar lite med mina skor sådär

 
Helt normalt liksom! Jaja, älskar färgerna på mina nya skor iaf! Hade lite tid att döda innan jag ska cykla iväg till Friskis nu. Först gym sen aerobics! Puss hej! 

Ny start, nya tag!

Mitt favoritcitat på måndagar. Får mig att känna mig lite mer taggad haha  Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har nu ätit en hamburgare (utan bröd), lite klyftpotatis och morötter. Hej diet liksom? Men det känns bra. Speciellt att försöka äta var tredje timme. Blodsockret ligger på en jämn nivå och man känner sig ganska pigg hela tiden faktiskt. Eller okej, har varit så sjukt seg idag men det har berott på helgens aktiviteter och att vi är helt slutkörda helt enkelt. Båda dom andra två somnade nästan direkt när dom kom hem igår. Ali sov 14 timmar totalt berättade hon. Trött tjej! Men snart kommer vi nog känna oss pigga igen :) Fick gå en timma tidigare idag. Grymt skönt var det att sluta 16:00! Då hann jag hem och sen till gymmet och nu är klockan inte ens mycket liksom!
 
Gymmet med Mischa gick bra. Körde Fitnessfightens träningsupplägg men ändrade övningar till lite tyngre och jobbigare. Dock kände jag att det var mycket jobbigare än innan jag började med Fitnessfighten? Är det för att jag inte äter lika mycket om dagarna nu? Kändes inte alltför bra att ha minskat i styrka iaf. Eller hade jag bara en dålig dag, med tanke på hur slut man är efter helgen och så? Hoppas det!
 
Sitter och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar så jag kan åka och handla lite. Måste ju verkligen laga matlådor nu så även om jag hade middag till nu från igår, så måste jag ändå stå och laga mat. Men aja, snart klart! 
 
 
Tights och tröga från Reebok. Ett par av plaggen vi sålde på Crossfit SM i helgen! :) 
(Nya skor också, men dom hade jag turen att få. Lyckos mig )
 

Söndag

Det har varit grymt att få jobba på Crossfit Games i Sätrahallen i helgen! Igår hade vi det riktigt stressigt med massa handlande människor. Folk grävde i våra kartonger med kläder efter storlekar som inte hängde framme och ja, kaos var ordet. Men kul! Och helt slut var man efter! Så mycket av tävlingarna hann vi ju inte se då, men ett par gånger hann man smita fram till tävlingsytan och se lite närmare på allt. Idag har det däremot varit betydligt lugnare, med bara ett par rusher. Som inte ens var i närheten av rusherna igår! Så idag har vi hunnit se mycket mer, och gud vad kul det varit! Blir lite nervös när man står och kollar på när folk lyfter tunga vikter på skakiga ben (som ibland viker sig), tappar taget om ställningen då dom ska köra knän mot armbågarna och ramlar ner rakt på ryggen och tappar andan och allt vad dom gör. Men grymma är dom. Så starka och hjälp vilka muskler? Grymt! 
 
Men handlandet då? Jag och Johan var lite skeptiska i fredags till hur dyrt allting var, skulle folk verkligen handla? Reebokkläderna vi sålde i helgen går ju inte att köpa i butik idag, utan får beställas från USA. Shorts för 700kr, t-shirts 600kr, byxor, 900kr, hoodie 1000kr osv. Men folk lassade på plagg efter plagg. Var inte många köp under 1000kr/kvitto. Och många låg upp på 3000 kr tom. Kul att det var så populära kläder! Råkade även jag köpa ett par grejer, kan kanske visa imorgon! Helgen har varit himla kul iaf, men är så himla trött nu. Det var vi alla tre efter vi plockat bort allting idag. Mest trött i huvudet, men ganska rejält så det blev ingen träning idag heller för min del.. Attans.. Men imorgon blir det gymmet, och bättre koll på maten också! Även om jag tror jag ätit helt okej i helgen. 
 
Vill typ gå och sova nu, men måste hålla ut lite till så jag inte vaknar klockan 5 imorgonbitti istället. 
 
Puss och godnatt!
 
 


 

Reebok Crossfit Games 2012

Ingen träning idag.. Känns inte så bra faktiskt. Men ätit bra har jag gjort, inte så regelbundet men det har varit en tuff dag. Jobbade i butiken 8:00-12:00 då jag tog lunch och sedan drog med bossen min till Sätrahallen för att fixa kassor, skor och konfektion mm inför tävlingarna i helgen. Kom inte därifrån förns vid 20 så det har varit en lång dag. Och då har vi ändå inte fixat klart allt. Suck. Men det hela stora är ju klart, så ska vi vara där vi 8:30 imorgon också så då hinner vi ju fixa och dona lite hoppas jag. Ska bli så kul att få vara där och se alla tävlingar, alla vältränade människor och förhoppningsvis finna lite ny motivation och inspiration åt mig själv! Haha. Ska bli kul!
 
Har fixat kycklingsallad som jag ska ha till lunch imorgon, och även gjort nyttiga pannkakor att ha med mig sen till eftermiddagen. Vet inte hur lång morgondagen kommer bli, så det känns bäst att krypa till kojs redan nu. Sjukt trött och sliten tjej. Natti! 
 
Vår monter där vi ska sälja skor och kläder i helgen! 

Efter gymmet!

 
Det gick bra på gymmet! Var nästan inga där, superskönt! Stannade och handlade lite mat på hemvägen och nu har jag precis gjort pannkakor på äggvitor, kesella och grahamsmjöl. Blev jättegott faktiskt! Ska ta en till promenad med Lova och sen gå och sola tror jag. Känner mig så äckligt blek.. Sen blir det att träffa Mischa när hon slutat jobba vid 15 :) 
Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu under Fitnessfighten. Kul att kunna kolla tillbaka på sen! 
 
Puss! 

Dag 6 och ledig!

Därför tänkte jag hinna med två träningspass idag. Igår blev det inget då jag jobbade öppning-stängning.. Kände inte för att träna vid 21:30 när jag var så trött som jag var. Samtidigt känner jag att det inte gör något då jag höll på som en galning på jobbet igår med att flytta regnavdelningen. Det tar på krafterna det med med allt bärade, byggande och stegklättrande! Brukar ju gå ut och gå varje lunch också 30-45 minuter, men igår sprang jag upp till frisörsalongen och klippte bort allt det slitna på mitt hår. Gud vad skönt det känns nu efter, håret känns så mjukt igen! 
Har också cyklat till och från jobbet hela den här veckan. Kom på igår att jag nog inte vill cykla mer dom kvällar jag slutar 20. Var ju helt kolsvart i den där skogen jag skule igenom! Sjukt läskigt.
 
Håller på å äta frukost. Mina tre dl fil med 50g musli, äggröra på 2 vitor och en knäckemacka med keso. Kan äta lite mer idag då jag ska träna två gånger, men ska äta ungefär detsamma ändå. Lite mer för att orka kanske. Kan inte bestämma vilket gym jag ska till idag, Friskis är ju närmast.. Men dit ska jag ju ikväll och köra step. Jaja får se! Först blir det iaf en promenad med Lova! Puss hej! 

Fitnessfighten dag 4

Har klarat maten idag också, men körde inte Fitnesspasset idag utan aerobics istället. Börjar redan tröttna lite på passet så kände att jag behövde göra något kul. Och det känns faktiskt som det var värt det. Svettigt var det ändå! Men imorgon blir det fitness igen. Så trött i huvudet så ska försöka sova snart. Puss å godnatt! 

Treat the people I love like I wanna be loved

Tredje dagen på Fitnessfighten och jag har precis slängt i mig en halv portion torsk och bulgur. Fitnessfighten draog igång i lördags och det har varit en lite tuff start, men det har gått! Körde första passet i lördags med kusinvitamin, kul! Har även klarat av att hålla mig till mina 1500 kcal om dagen. Om inte mindre tom, har liksom ingen aptit. Träningen har jag också kört nu dom här två dagarna, och om 40 min är det dags för det tredje passet! Var så sjukt omotiverad igår. Hade planerat att köra med kusinen igen, men ställde in det och bokade istället in ett pass med Mischa här i Huddinge på eftermiddagen. Dock ställde hon in det, men jag kände verkligen inte för att gå till gymmet ändå.. Bestämde mig för att dra ut på en powerwalk eller ta en liten löprunda iaf, så att jag gjort något. Slutade med en powerwalk till Källbrink, tio minuters löpning på 85%, styrkeövning 1-3x2, tio min cardio igen, övning 4-6x2 och sedan övning 7-9x2. Hade då gjort hela programmet ändå! Plus att jag sprang hem efter det så det kändes bra. Kanske låter fånigt men jag var så stolt över mig själv att jag faktiskt körde igår, utan motivation alls. Mådde ju lite bättre efter iaf. 
 
Nej nu är det dags att tagga träning igen. Puss hej! 
 
Svettig tjej efter passet igår kan jag säga! 

Designed by
Design
RSS 2.0