Matteplugg

Chill vecka, jobbar typ varannan dag haha. Eller iaf början av veckan, jobba en dag, ledig en, jobba, ledig. Skönt! Fast sen jobbar jag ju fre-sön, men det känns inte så jobbigt. Anledningen till att jag inte jobbar lika mycket just nu är för att jag börjat läsa en mattekurs. Så idag började jag dagen med lite frukost och sedan 70 min räknande. Det tar lite tid med allt det nya med sin, cos och tan och allt vad det är med vinklar och grejer. Men dom där 70 minutrarna flöt på bra så jag var riktigt stolt över mig själv! Men sen kändes det som att det skulle passa med en liten paus innan min hjärna överhettades, så 30 min paus innan jag satte igång igen. Stötte på ett par problem nu, så det är sjukt bra att jag har en lillebror jag kan fråga när han kommer hem ikväll! 
 
Blir strax en promenad med Lova innan det blir en välförtjänt lunchdejt med Malin. Efter det mer matte och när jag känner att jag behöver en break igen blir det en dejt med Mischipischipain. Och ikväll kl 20 ska jag leda step på Friskis. Skön dag! Ciao! 
 
Börjar tröttna lite för just nu, hehe. Passar perfekt med en lunchbreak! 
 
 

Något av det bästa som finns..

.. måste väl vara att få krypa ner i en nybäddad säng? Klockan är inte ens nio men jag har redan krypit till kojs. Ska bli så grymt skönt att få somna utan att ha ont i kroppen, svettas som gris och känna sig helt dåsig av värktabletterna. (Okej bara för att jag säger det här nu kommer jag säkert inte kunna somna, så typiskt mig..) 
Jaja, hur som helst: idag har jag mått grymt mycket bättre än de senaste dagarna! Har verkligen varit död och inte orkat göra mycket mer än att sova. Men idag har jag orkat suttit och bråkat lite med matteboken, och även lite städning gav jag mig på (även om det kändes som världens cardipass haha) Ska inte tråka ut er mer med mina sjukhistorier. Imorgon kommer J hem från norr, skönt att det blev en mjukstart ifrån varandra på bara en arbetsvecka. Lycklig tjej! ♥
 
Nej, ska väl gosa ner mig i alla kuddar (Mischa och Lina, jag har köpt nya bara för er skull ) och fortsätta kötta Gossip Girl tills jag somnar. Har kollat så mycket på den serien nu de senaste dagarna så jag nästan spyr på den. Men vill ju veta vad som händer, hehe. Natti natti!
 

Det här med att blogga...

.. går väl sådär för min del kan man ju säga :) Har varit så mycket på senaste tiden så det här är nog första gången på ett väldigt bra tag som jag faktiskt startar min dator och har en stund över att skriva lite. Är ledig den här helgen vilket är så skönt! Fick ett par underbara hejdå-pussar av J imorse innan han gick hemifrån för att jobba dygn. Minns det även fast jag var halvsovandes när han gick. Gick upp vid 9 och tog en lugn frukost innan jag åkte iväg till Huddinge för fika med Malin. Vi hade minst sagt mycket att prata om. Förr när man gick i skolan tillsammans fick man träffa alla underbara vänner utan att ens behöva tänka på saken, men nu när alla är iväg på jobb, plugg och resor åt olika håll är det svårt att hinna ses ibland. Supermysig fika var det iaf! Efter fick jag skynda hem och byta om för då var det dags att åka till stallet med mamma. Hovslagaren var där idag för att verka Modezzas hovar och sko Samba. Och gud så duktig Modezza var! Verkligen superduktig, bara stod lugnt och stilla. Lite tittandes och frågandes om vad det var för människa som skulle lyfta hennes ben och hålla på, men det gick hur bra som helst! Och Samba är ju såklart världens snällaste ängel som vanligt, får ju inte glömma bort henne också 
 
 
Efter stallet åkte jag hem och duschade och fixade mig innan jag tog bilen in till Kungsholmen igen. Tunnelbanan går om en timme, då blir det middag med Julia på Jensens Böfhus. Mys!
En kompis skrev imorse att när man växer upp så inser man att det inte är viktigast att ha så många vänner som möjligt, utan att det viktigaste är att ha riktiga sådana. Har alltid haft lyckan att ha många vänner, men jag började tänka på hur otroligt lyckligt lottad jag är, som har så många otroligt underbara, bästa vänner. Ni vet vilka ni är, ville bara säga tack för att ni finns. Ni är bäst 
 
 

Designed by
Design
RSS 2.0