Ni vet när man bara känner sig sådär trött

Så man inte orkar och känner för att göra någonting. Packa tex. Jag gör det imorgon.


Torsdag

Så grymt skönt med strålande sol ute! Dock sitter jag inne i lägenheten med persiennerna nerdragna. Fullt med byggjobbare utanför som klättrar på ställningar precis utanför huset och håller på haha. Men strålarna lyser igenom ändå!

Gick upp runt 8 imorse och käkade frukost. När maten lagt sig lite drog jag iväg till gymmet och körde 15 min crosstrainer, axlar och rygg och sedan 10 min avslut på crosstrainern igen. Lite mer än en timma blev det, skönt! Stannade och solade på hemvägen vilket var underbart haha. Så varmt och avkopplande, man bara drömmer sig bort till värmen.. Dock somnade jag så det kändes som jag bara låg där en liten stund hehe. Vet inte varför men kände mig jättetrött så när jag kom hem totaldäckade jag på soffan 30 min innan jag orkade duscha och fixa mig. Så det kan gå!

Nu känner jag mig piggare så har fixat med en matteuppgift som jag ska lämna in senast imorgon. Skönt att få den klar redan idag. Snart ska jag åka mot centralen och möta upp Sandra och Svea som kommer från Gävle! Så kul! :)


Tisdag

Full rulle hela dagen. Ska bli så skönt att krypa ner i sängen lite senare, är helt slut i kroppen! Och knutarna i ryggen ska få sig en omgång av spikmattan tror jag. Somnade på den igår hemma hos J när jag skulle sova, och vaknade upp nästan 2 timmar senare av en härlig varm känsla över ryggen, men också en sjukt oskön känsla av att jag legat för länge..
 
Sov ju på Kungsholmen natten till idag. Gick upp vid 8 och räknade matte (duktigt värre så tidigt på morgonen!). När jag kände att jag behövde en paus promenerade jag upp till gymmet och körde 35 min cardio med backintervaller. Riktigt svettigt! Efter gick jag och körde lite ben och bål. 
 
Åkte hem till huddinge lite senare, slängde bara i mig lite yoghurt innan jag åkte iväg till Stuvsta och körde ett pass som finns på SATS och heter Energy med en tjej jag jobbade med på Foodmarket för längesen. Hon åker iväg som instruktör till Mallorca imorgon och kommer hålla till på ett hotell där. Sjukt roligt! Skulle också vilja göra något sånt.. Drömma kan man! Jag kommer ju iväg enda till Skellefteå under sommaren, haha ;) Passet var hur som helst tufft men riktigt roligt, och hon var jätteduktig på att leda. Kanske kan ta en weekend till henne i höst och hälsa på, sola, bada och träna ett par dagar. Skulle ju inte vara helt fel.. :)
 
Stallet har jag hunnit med idag också, och mera matteplugg! Så nu blir det att däcka i sängen. Mys! Puss hej! :)

Måndag

Ny start, nya tag. Härliga måndag. Eller?
Jo men jag gillar måndagar, det jag inte gillar är att det här är min "jobbiga" jobbvecka. Men jaja, om ca 2 månader slutar jag. Längtar faktiskt sjukt mycket nu :)

Imorse åkte J upp till Kramfors och skolan igen. Det var riktigt skönt att han åkte imorse istället för igår eftermiddag som han annars brukar göra när han är hemma över en helg. Nu fick vi hela kvällen tillsammans igår, och även få sova tillsammans en extra natt. Haha va tjejig jag känner mig, men jaja! Härlig kväll iaf som bestod av step på Friskis (J gymade medan jag ledde), sedan hem och åt lite innan vi kröp ner i sängen och kollade på The walking dead. Sjukt bra ju! Trodde aldrig jag skulle gilla en zombieserie, men jodå!

Idag har det varit jobb 8-17 och efter det åkte jag kommunalt in till stan och lägenheten här. Hann vara hemma en timme innan jag gick upp till fridhemsplan och mötte Karin. Vi körde aerobics vilket var riktigt roligt, men det var supersvårt haha. Var en kille som ledde vilket inte händer alltför ofta. Han hade väldigt mycket dans i passet, och jag är väl inte alltför van vid dans, men ja kul var det som sagt! Stod en annan kille bredvid mig under passet som var grymt bra på att dansa, var det killarnas pass idag? Sjukt duktiga iaf!

Puss hej!


"Lediga" tisdag

Har ju gått ner i tid på jobbet för att jag ska hinna med distanskursen jag läser. Därför har jag varit ledig idag. Eller ja, "ledig". Började dagen på KTH och en och en halv timmas mattegenomgång tillsammans med en kompis storebror som är superduktig på det här. Jag känner mig ju lite smått dumförklarad varje gång jag är där och får hjälp, men man får tänka att dom där har hållet på med det här i typ 6 år. Det är mycket att ta in.. Men ganska roligt ändå faktiskt!
 
Efter tog jag bilen hem till Huddinge, slängde i mig lite lunch och körde sedan vidare till Friskis. Ingen träning utan bara lite prat och kaffedrickande med verksamhetsledaren. Friskis ska ändras om lite schemamässigt, med andra terminer/perioder än vad det är nu. Jag tror det kan bli bra! 
 
Jaja, iaf. Sedan åkte jag vidare ut till stallet. Mockade så boxarna var rena innan jag tog in dom. Gav dom hö och åkte vidare till Länna och City Gross och handlade lite medan jag väntade på att hästarna skulle hinna äta upp. Åkte tillbaka och ledde Modezza lite fram och tillbaka i skallgången, och även en bit precis utanför stallgångarna. Det var lite läskigt tyckte hon, och dessutom kom det en läskig bil körandes förbi. Men det gick bra ändå! Hon blir så jäkla hög när hon blir rädd/skärrad och lyfter huvudet så högt hon kan och fryser till. Stor tjej! 
 
Åkte sedan hem en sväng och packade om lite och åkte sedan in till J's lägenhet igen. Blev en sväng upp till gymmet med 20 min lutande powerwalk som uppvärmning och sedan ben. Kunde inte gå hem ordentligt haha. Sitter nyduschad och nermyst i soffan med min nya iPad i knät. Så himla lätt att ta med sig överallt! Sover här inatt då jag ska på möte på Intersport i Bromma imorgon klockan 9. Så skönt att ha nära dit härifrån! 
 
Nu blev det ju värsta boken här så dags att sluta och kika lite mer på matten. Eller teven.. Hm..
 
 
Puss och godnatt! 

Jordgubbar

Kom hem från gymmet för en stund sen. Det har varit en riktigt bra dag, en bra start på veckan :) Jobb 8-17, sedan direkt ut till stallet och mina två små hjärtan, och efter det direkt till Kungsholmen och J's lägenhet. Han är dock uppe i Kramfors på skolan, men i helgen kommer han äntligen hem :) Är tillbaka i lägenheten nu. Ska till KTH imorgon bitti och plugga, så därför är det så skönt att sova här i stan. Det går så mycket snabbare att åka dit på morgonen.

Körde 40 min cardio på gymmet vilket var skönt! Så skönt att ha 3 min gångavstånd upp till Fitness 24/7 här ifrån. Och Friskis här ligger också galet nära, underbart! Nu blir det 2 1/2 men och jordgubbar. Puss hej!

 


Slut på helgen

Avslutar den här helgen sittandes, trött i kroppen, vid matbordet ätandes några pannkakor. Och med ett stort leende och en bra känsla i kroppen. Är så glad över mins nära och kära som stöttar och peppar hela tiden.

På söndagskvällar leder jag pass på Friskis kl 19-20. Det är verkligen hur kul som helst, går inte ens att beskriva känslan jag har i kroppen under passet när musiken drar igång. Och för att inte tala om efter passet! Men iaf, idag var det inte många som bokat passet. Det är väl sportlov för många, eller sista dagen, och folk har varit iväg på skidsemestrar osv. 6 stycken var vi bara idag, vilket är väääääldigt väldigt få. Men det var så himla roligt! Några av mins underbara vänner och två av deras mammor var det som körde idag. Var så himla roligt att ha de där, det gjorde liksom inget att inte fler kom, för med de där kändes det som vi var fyra gånger så många som vi faktiskt är.

Vet att jag sagt det förut men man kan väl inte säga det för ofta, jag är så himla tacksam för att jag har så många underbara vänner som alltid finns där. Så glad att jag har er! :)

Puss och godnatt!


Designed by
Design
RSS 2.0