Grymt!

Grym dag idag, jobb 11-17. Hann dock inte göra något av det jag ville, vilket var att fokusera på att bygga utelivsavdelningen, utan det blev kassan största delen av dagen. Direkt efter jobbet tog jag bilen ut till stallet och red ut en sväng och sedan en stund på ridbanan i kvällsolen, riktigt härligt!
Väl hemma hoppade jag i träningskläderna och joggingskorna och stack ut på en joggingrunda. Hade tänkt köra en mil ganska lugnt eftersom jag inte är igång helt efter mitt lilla uppehåll känns det som, men det blev 7 km löpning och sedan intervaller på fotbollsplanen här utanför. Avslutade med armstyrka i lekparken, haha måste sett kul ut. Känns bra nu i alla fall, svettigt var det, mys!

Har precis hällt i mig ett stort glas vatten, väl behövligt, och en proteindrink med hallon, gott! Nu blir det dusch och sedan förmodligen sängen. Har inte sovit många timmar i helgen, så ska bli grymt skönt. Imorgon ska alla butikskommunikatörer till Intersport i Huddinge för att bygga upp butiken, den har nämligen renoverats. Ska bli så sjukt kul faktiskt! Godnatt på er! ♥



Ledig helg!!

Jobb 11-17 idag istället för 12-20 eftersom det är som en söndag, inte helt fel! Direkt efter jobbet åkte jag ut till stallet eftersom la familia är borta på landet i helgen. Dock pajade ju våran bil häromdagen så har farmor och farfars nya bil som är helt underbar att köra.
Fixade i stallet och tog in Samba från hagen. Red ut en sväng i skogen tillsammans med en annan tjej i stallet, kul! Efter det avslutade jag med lite ridning på banan. Var flera månader sedan jag red så var tvungen att galoppera lite bara för att få känna känslan. Underbart, gud vad jag saknar det där egentligen. Men tiden finns inte till. Kanske rider imorgon också om jag hinner, eller så sticker jag till Friskis och tränar. We'll see.
Nu är jag hemma helt ensam, på en fredagskväll. Inte okej någonstans. Fast nu kommer Emma över och håller mig sällskap, mys. :) Puss hej! ♥

/Den rätta Mikaela

Silky smooth ;)

Uppdatering här i min ensamhet. Familjen drog till landet i morse så jag är ensam hemma i helgen. Ganska skönt faktiskt :) Ledig dag idag dessutom vilket har varit grymt, grymt, grymt! Vaknade vid 10 tiden och gick upp strax där efter. Satte mig ute i solen och solade en timma innan jag fixade mig och åkte in till stan för att möta Karin. Det blev shopping och lunch, mys! På hemvägen mötte jag Malin och hennes pojkvän och bestämde mig för att följa med dom på spinning 16:30 så det var bara hem och byta om innan jag stack iväg igen.
Så skönt å träna, har inte varit på Friskis på två veckor nu pga att jag varit sjuk. Det suger ju. Var ute och sprang en halv mil i måndags, men mer än så har jag inte tränat under de här två veckorna. Och den halvmilen var ärligt talat ganska trög, kände att jag varit sjuk. Usch, hatar att starta igång igen efter uppehåll.
Efter spinningen idag iaf blev det att köpa hämtmat som jag käkade nu under ett långt telefonsamtal med Helena, alltid lika trevligt! Har hunnit med skype med min lilla spanjorska idag också ♥

Och nu kom Michaela här och avbryter allt det roliga, heeeeeeej alla! Som alla vet är jag Michaela Nr.1 och Mikaelas snyggaste bästaste vän! ;D Äntligen har mikaela fattat att hon ska börja spara pengar!! Vi ska ju nämnligen ut och resa i asien med början i januari och vara borta i ca 3 månader är det bestämt. Så nu känns det som att det kommer att bli av och det kommer att bli så AWSOME! Sen att jag bränner 11500:- på att bli silky smooth är en annan sak. HAhah. Nu bjuder mika på röda läckra jordgubbar så tyvärr så går det före tråkigt bloggande ;P
See you MFs

Klättrar på väggar.

Finns det något värre än att inte FÅ göra någonting? Alltså att man verkligen inte får? Så rastlös så det inte är sant de senaste dagarna. Men som sagt, har inte fått göra någonting. Och då menar jag träna såklart. För annars har jag faktiskt gjort saker, jag vet fy skäms, men är verkligen sämst på att vila. Går liksom inte. Har varit i stallet varje dag sedan jag blev sjuk, men det har varit för mamma och pappa har varit på landet så har varit tvungen även om jag inte haft orken till det. Idag är första dagen jag är ledig därifrån nu igen, och jag känner mig faktiskt piggare så imorgon blir det jobb! Nästa gång jag är ledig är nästa torsdag. Känns ju.. lite jobbigare att tänka på. Men aja, nu har jag sjukanmält mig tre dagar så bara back to business.

Dessutom längtar jag ihjäl mig efter sol och värme. Vill bli solbränd, men drömma kan man väl alltid. Har tom tänkt på vad jag vill packa ner till Asien de här dagarna när jag inte haft mycket alls i huvudet. Och herregud, det är ju tretusenmiljoner år kvar. Bokstavligt.



Hittade massa gamla bilder. Vet inte om jag vill bli blond igen också.. Haha, kan aldrig bestämma mig.

Har i alla fall bestämt mig för att följa med på Pole fitness träningen idag, men kommer ta det galet lugnt. Och då menar jag verkligen gaaaaalet lugnt, mest titta på. Fast så vet vi ju att det inte kommer bli. Puss och hej!

Blir galen, men det blir att stanna hemma. Måste verkligen lära mig att vila, får ta igen det passet någon gång nästa vecka..

Söndag

Kul att se att det faktiskt är folk som läser bloggen trots att jag är sämst på att uppdatera bra känns det som :) Men i alla fall, grym helg. Behöver inte säga så mycket mer än så. Hemma halv 5 imorse och hann sova ett par timmar innan det var jobb som gällde. Ingen träning idag kan jag ju säga, tar nya tag imorgon. Istället tillbringades kvällen hemma hos mitt ♥ med film. Vi har konstaterat (flera gånger haha) att vi vill börja dansa. Hemma nu i alla fall, ska försöka däcka snart. Upp kl 06:00 imorgon bitti. Jippi. Tack och hej, puss och godnatt!


Ledig dag!

Man uppskattar verkligen dom lediga dagarna när man väl har dom. Förut jobbade jag ju inte så mycket, så kunde ha typ 4 dagar ledigt i veckan. Den här veckan har jag en dag. Och fick dessutom veta igår att jag fått fasta tider på fredagar också. Men det känns skönt att veta precis hur man jobbar, då kan man liksom planera dagarna så mycket lättare! Nu jobbar jag alltså mån, tis, ons 8:00-17:00 som BK. Torsdagar är mina lediga dagar, sen varannan fredag 10:00-18:00 och varannan 12:00-20:00 samt varannan helg. Men det är roligt, tycker verkligen det har blivit grymt roligt på senaste tiden. Har märkt att jag jobbar bäst under press, och det är grymt kul när man verkligen måste kötta, haha. Typ som när jag flyttade väskväggen för att få plats med fitness avdelningen. Shit vad jag sprang dom 2 timmarna innan butiken öppnade, värsta träningspasset, haha. Men aja nog om det, ledig dag idag som kommer börja med ett hemilgt uppdrag  Hade tänkt att springa dit och få in ett löppass på samma gång, men har varit så stört sugen på att cykla hela veckan så frågan är om jag ska göra det istället.. Plus att jag måste bära en sak så det blir kanske lite knepigt att springa.. Blir nog att rota fram någon cykel!
Sen blir det hem för att städa och så innan jag möter upp Julia efter fyra för att träna skivstång, grymt! Efter det fixar vi oss och drar och käkar någonstans. Mysigt värre. Så ser min lediga fredag ut på ett ungefär.

T r e v l i g  h e l g !

Designed by
Design
RSS 2.0