Ny blogg!

 

http://athousandwords.myshowroom.se/

Tisdag

Precis hemkommen från Friskis. Körde aerobic med Mischa, riktigt kul. Älskar det här passet, så himla roligt och man får så sjukt mycket energi! Nu är det en nymixad proteindrink framför Desperate Housewives som väntar, och plugg samtidigt haha.
Annars idag har jag varit i skolan 8:00-16:30. Började dagen med dans, hade sedan en labb i idrottskador och avslutade med dans igen. Hade ett hål på tre timmar där vi arbetade med ett gångarbete. När det var klart hade man ungefär tretusen timmar kvar tills sista lektionen. Tur att vi har gym i skolan!
Nu DH. Puss hej!

Rubrik?

Känns som måndag idag, men det är ju tisdag! Hur härligt som helst! Kom hem för lite mer än en timma sen. Hade tänkt gå igenom en föreläsning som vi hade idag nu innan jag ska iväg till Friskis, men så bra gick det ju med det. Käkade och nu så är det plötsligt dags att dra! Får ta det när jag kommer hem istället.
Har föresten varit stört medveten om min kropp idag, varenda liten muskel känns. Älskar den känslan, men den gjorde även att jag fick skippa skivstången idag. Så nu blir det ett enkelpass istället; aerobics. Känns som väldigt lagom för idag! Måste gå, puss hej!


Vacker va? Tack jag vetHej sängen!

Grymt skönt med en ledig dag! Eller ledig är man ju inte har jag lärt mig, utan man har en "föreläsningsfri dag". Men dom gillar vi också! Började dagen med en sväng på gymet med Lina. Triceps, biceps, axlar, mage och rygg. Skönt pass! Efter det var det hem och duscha lite snabbt innan jag hjälpte Julia lassa in massa grejer i mammas bil för att sedan köra till Bromma och hennes nya lägenhet. Som var supermysig föresten! Blir så grymt sugen på att flytta hemifrån när alla andra gör det..
Efter det körde jag till mammas jobb och lämnade bilen och åkte sedan till Huddingehallen där jag och Johanna simmade 2000 meter. Någon mer än jag som tycker det är sjukt långtråkigt att simma? Händer inte så mycket direkt. Har fasat över de där 80 längderna men det gick faktiskt riktigt bra! Så nu har jag två moment klara för magistermärket. Skönt! (Bara en miljon saker kvar i och för sig.. men ändå!)
Hem en snabbis efter det för att slänga i sig något att äta och sen iväg till Friskis där det väntades intensiv med Lina och Emilia. Nu är jag slut. Trött i benen, armarna och i huvudet. Men gud vad bra jag mår!
.
Natti natti! ♥

Jobbhelg

Vet inte var jag ska börja, men den här helgen har varit en jobbhelg vilket har varit ganska roligt faktiskt! Inte jobbat på över en månad så mycket hade hänt sedan jag var i butiken senast. Avdelningen med vinterjackor hade tex byggts upp, låter konstigt men det kändes lite mysigt. Som att det är jul snart liksom. Fast jaa, det är det väl kanske inte men ändå :) Sen att träffa människorna var nog det som vägde mest till att det blev roligt att jobba. Härliga människor man tycker om kan väl aldrig vara fel?
.
Efter jobbandet idag var det bara att åka hem och i princip vända i dörren igen. Stack in och bytte om och slängde ihop en shake och stack iväg till Friskis där step väntade tillsammans med Malin. Riktigt roligt men jag var nog mest slut i huvudet efter det passet om jag ska vara ärlig. Så är det alltid på sådana här pass när man ska testa dom första gången. Eftersom man måste fokusera så mycket på koreografin kan man inte ta ut stegen ordentligt tex. Men redan andra gången jag brukar gå på nya step-, bräda- eller aerobicspass brukar det gå mycket mycket bättre! Så självklart ska jag försöka gå nästa vecka också :)
.
Väl hemma från Friskis var det i princip bara att vända i dörren igen. Bytte skor till löparskorna och stack ut på en liten runda. Skulle mäta ut en runda på 3 km för att sedan någon annan dag testa en sak :) Ganska svettigt blev det ändå, och skönt att springa i duggregnet! Men nu blir det chill. En dusch och sängen känns ganska lockande faktiskt..
.
Puss och godnatt!

Hahah fan vad jag älskar min lillebror ibland! ♥

Designed by
Design
RSS 2.0