Godnatt!

Hade precis skrivit världens inlägg så när jag ska publicera så loggas jag ut från blogg.se och allt försvinner. Så allt jag säger är tack för idag och godnatt. Nu orkar jag inte mer. Puss hej!
 
Aerobicsen var som vanligt superkul!
 

Hej hopp!

Ibland känner man sig bara så konstigt glad. Idag är en sådan dag, haha. Kände inte att jag hade någon hög växel i på jobbet idag, men min bk-coach var hos mig i kurvan idag så mycket blev gjort iaf. Även om jag lämnade allt lite halvt kaotiskt när jag slutade.. Hehe  Aja, inte hela världen! 
 
Har inte alls varit lika trött efter den här steg 2 utbildningen som jag var efter den första. Förra gången tog det flera dagar innan jag kände mig som en fullt fungerade människa igen. Trodde det skulle vara ungefär samma efter den här som jag var på nu. Hade ställt in mig på att vara helt död i måndagsmorse när klockan ringde. Och dessutom verkligen inte kunna kliva upp ur sängen när man hade en pojkvän som fick ligga kvar och sova vidare. Men det gick riktigt bra ändå! Så det var ju skönt haha. Var hemma i Stockholm igen vid 17 ca i söndags. Då hade jag fått världens huvudvärk som jag vet inte vad. Kanske för att det varit så mycket de senaste dagarna, och sen när kursen var slut så släppte det liksom? Jag vet inte, men det gjorde för ont för att lägga sig och försöka vila bort det så tog ett bad och åt sedan middag med mamma, pappa och Jesper som fyllde 18 (!) år. Mysigt! Efter tog jag bilen hem till J´s pappa där han var på middag. Hann med en riktigt god efterrrätt och prat med trevliga människor innan jag och J åkte hem till honom. Mysig kväll blev det, även om jag var galet trött! Och just det, huvudvärken släppte där någonstans bland all god mat och sånt 
 
 
Nu blir det aerobics på Friskis iaf. Ska bli superkul! Ledig imorgon, så dä tänkte jag sätta ihop mitt första block till mitt kommande pass! Har tom köpt en stepbräda idag. En rosa såklart! :)) Puss hej! 

Dag 3

Det känns som att jag bara tjatar om hur roligt det är. Men det är så roligt! Dagarna är så fullt laddade med grundettor, block, åttor, komplexa åttor och allt vad det är! Haha.
Idag har vi gått in lite mer på ledarskapet en del. Vi blev filmade och fick se detta nu på sista "lektionen" efter middagen. Är inte alls så hemskt att se sig själv som jag trodde, man vänjer sig fort! Fick höra idag att jag växt otroligt de här dagarna som varit, och det känns verkligen. Känns så bra! Hade nästan som ett litet utvecklingssamtal fast i grupp vilket var jättebra nu när drygt halva kursen gått. Då fick man lite bekräftat saker som man själv känner osv. Har sugit åt mig allt som sagts och gjorts som en svamp de senaste dagarna, och nu känns det som att pusselbitarna börjar falla på plats och att man kan börja använda allt detta. Känns mer och mer logiskt för varje övning vi gör.
 
 
Nu är jag hemma på herrgården iaf. Blev en tidig dag idag, hemma redan 20:30. Imorgon väntar en ny spännande dag! Puss hej! 

Med hälsningar från Uppsala!

Hej hopp! Igår morse vid niotiden rullade jag in på en av Uppsalas Friskisanläggningar. Gick jättebra att köra hit, men dom håller på att bygga och greja i området Friskis ligger, så körde fram och tillbaka ett bra tag innan jag fattade vart man kunde köra in till parkeringen haha. Verkade dock inte som att jag var den enda som hade det problemet, så det känns ju skönt 
 
Nu sitter jag här på min säng i mitt lilla rum, nyduschad och med vaderna insmorda med tigerbalsam. Det känns verkligen i vaderna kan jag säga! Men det är så himla roligt allt vi gör! Långa långa dagar, med massor med träning, teori och mat. Haha. Det var sjukt mycket mat på steg 1 utbildningen också. Vi äter först frukost här på herrgården som vi bor på, sedan åker vi till Friskis där vi har praktik/teori fram till kl 10 och då är det dags för fika (typ fil, frukt, nötter etc).  Efter det teori/praktik igen och sedan är det dags för lunch. Efter lunchen kör vi 2 timmar teori/praktik och efter det fika. Teori/praktik igen och gissa vad som kommer efter det? Jo middag! Sen har vi dagens sista lektion och efter det fika! Haha, man går aldrig hungrig iaf! Fast det känns faktiskt som att det behövs all den här maten, man rör ju på sig och tränar precis hela tiden och gör av med massor med energi.
 
Vi går igenom så otroligt mycket varje dag så det är svårt att berätta allt. Men något jag tycker är roligt är att vi ofta jobbar två och två och sätter ihop ett block eller en låt etc, sedan byter man kompis och leder för någon som inte kört blocket. Känns så roligt så jag bara längtar tills jag får sätta ihop mitt egna pass och leda det! Har även hunnit leda för något större grupper också, superkul! 
Har idag också tränat på queings (hette det så?), dvs tecken man använder under passets gång för att visa vilket nästa steg blir. Faktiskt väldigt svårt då man alltid ska göra dessa innan själva steget ska utföras. 
 
Allting känns väldigt lärorikt iaf och det känns bättre och bättre hela tiden. Det enda jag egentligen känt att jag inte fattar så mycket av är när man ska lyssna på en låt och göra en musikanalys av den. Men jaja, man får väl träna! 
 
Kommer nog sova gott inatt efter den här dagen. Så godnatt! 

Måndag

Har jobbat 8-17 idag. Var lite (väldigt) segt att gå upp imorse när J låg kvar och sov. Väl på jobbet var det som vanligt helt okej. Har varit sjukt lugnt med människor, som det är för det mesta nu för tiden. Men då får man mycket gjort, om man ser saken på det sättet  Efter jobbet åkte jag hem och packade inför Uppsala som jag åker till på onsdag. Känns som jag glömt massor med saker. Hoppas inte det för nu åker jag inte hem något mer innan jag åker dit. Men jaja, värre saker har väl hänt här i världen?
 
Nu är jag hos J iaf igen. Bara mys här hemma blir det ikväll. Inte helt fel :) 
 
 
 
Lite bilder från idag :) Puss hej! 
 
 
 

♥ Fredag

Så skönt att det är fredag för jag är nämligen ledig  helgen! Längtar tills man är ledig varje helg.. Jobbar 12-20 idag men sen så är det ledigt i två dagar! Gick upp vid 8 och har ätit lite frukost, tänkte gå ut på en powerwalk och sen städa så mycket som jag hinner innan jag måste till jobbet. Ha en bra dag! 

Torsdag!

Har jobbat öppning till stängning idag, vilket har gått bra! Har bytt sjukt mycket lampor i butiken ståendes på en 4 meter hög stege. Egentligen fattar jag inte varför jag gjorde det, livsfarligt att stå där uppe ju! Men tycker det är kul med nya saker, haha. Har typ aldrig bytt en glödlampa i hela mitt liv, men idag tog jag igen det kan man säga! 
Nu när jag kom hem stack jag ut på en liten löprunda. Kollade inte tiden men var ute 30-40 minuter kanske? Tycker så mycket bättre om att springa när det börjat skymma ute (okej nu var det iof kolsvart) och i lite duggregn. Blir så himla skönt på något sätt! Det här vädret som var ute nu var perfekt i början, sen började det regna ner ännu mer. Helt okej ändå men blev ganska ordentligt blöt. Går alltid bättre när jag springer när jag, som idag, typ jobbat precis hela dagen. Konstigt men jaja! I slutet på rundan tänkte jag på hur J tycker jag alltid ska lägga på mer vikter när vi är på gymmet, vilket är skitbra för man orkar tydligen mer än man tror! Så nu i slutet på rundan tänkte jag på honom och började öka mer och mer och det kändes jättebra! Så skönt! Man behöver pressas lite ibland 
 
Nu blir det proteinpannkakor och sen dusch och säng. Imorgon börjar jag 12 så tänkte gå upp tidigt och ta en powerwalk och sen kanske hinna städa lite också. Sen skulle jag behöva tvätta massa också, men när ska man hinna det? Puss hej! 

Multitaskinghöst

Hej! Gud vad dålig jag är på att blogga, trodde ju verkligen jag hade kommit in i allt det här igen där ett tag! Har haft lite mycket den senaste tiden. J har bla kommit hem på heltid fram till jul (lycka) så har varit mycket med honom efter jobbet och så, och då sitter man ju inte framför datorn. Men nu är jag här iaf!  Är ganska trött men har precis käkat lite mat och ska snart iväg till Friskis. Aerobic blir det idag, har inte kört varken step eller aerobic på flera veckor nu! Så kul! 
 
På jobbet idag har det byggts skidavdelning för fullt. Jag och Chavve har kämpat på, men det är inte klart än så lägger inte upp några bilder än  Tar ju verkligen flera dagar om man inte får bara kötta på en hel dag liksom. Mycket bärandes upp och ner på lagret osv, men det är kul! 
Förra veckan var det ett annat projekt av den större sorten, och det gjorde verkligen underverk för lilla Kurvan! Alla Intersportbutiker skulle bygga ett sk störtkorgstorg de sista 8-10 metrarna innan kassalinjen. Blev superbra! 
 
Innan var det fullproppat med juniorkläder här. Synd att jag inte tog en innan-bild..
 

Jaja, iaf! Har inte riktigt hunnit vila upp mig igen efter Friskisutbildningen. Helgen efter jobbade jag ju, men nu till helgen som kommer är jag ledig. Kommer bli så himla skönt! Fira lillebror med släkten på lördag, gå ut och äta med J på söndag och massa annat mysigt! Vill göra massa roliga saker (men vem vill inte det?). Så taggad på allt typ haha. Kommer dock bli en stresisg höst med inte mycket tid över. Nu har jag äntligen fixat så jag börjar läsa Matematik D, jobbar heltid, utbildar mig till ledare, ska sätta ihop ett pass och lära mig det, hämtar vårt föl i November, och sen vill jag ju gärna hinna träna också! Och träffa mina fina vänner. Men jag längtar faktiskt lite tills det här året är slut. Känns som det blir lugnare då. 
 
Nu blev det en hel bok här känner jag. Måste byta om och dra till Friskis. Puss hej! 

Torsdag

Hej hopp! Har precis kommit hem från Friskis där jag skrev prov. Tror det gick bra så håller tummarna :) Nu är det lunchlagning, proteinpannkakor. Börjar jobba 12 så åker om lite mer om en timma. Promenad med Lova ska hinnas med också innan dess. Puss hej! 

Onsdag och ledig!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, men efter Friskisutbildningen har jag varit så slut i kroppen och i huvudet så jag har liksom inte orkat. Men gud så kul det har varit! Vi var väl totalt 34 stycken, varav två var våra kursledare. Bodde där på Lillsved tors-sön och det har varit så skönt på många sätt. Att få komma hemifrån, vara borta från jobbet, träffa massa nya människor, få träna flera ggr/dag, bara gå in i matsalen så fanns där färdig mat, frukost, lunch och middag. Och massor med mellanmål såklart. Så himla kul! Man hade inte en lugn stund, utan från det att man gick upp till det att man gick och la sig bara rullade dagen på, man hann knappt gå och ringa ett telefonsamtal! Vilket iof inte spelade någon roll för mig då jag hade "Ingen service" precis överallt. Älska 3!!
 

Imorgon innan jobbet ska jag till Friskis och skriva provet som avgör om jag får gå vidare till utbildning nummer 2. Hoppas det går bra. Har inte pluggat någonting alls sen jag kom hem. Dock kände jag igen väldigt mycket av det vi fick lära oss på GIH tiden jag hann gå där, så jag hoppas det går bra!
 
Har varit ledig idag, skönt skönt! Sov hos J så gick upp vid 8 och åkte hem innan jag skulle behöva betala parkeringsbiljett, haha. Men skönt att vara hemma och uppe i bra tid. Har tagit hand om Lova, bakat bullar och en variant på energybars, varit i stallet och ridit och påvägen hem därifrån stannade jag på Sundby och kollade på Maja och Alice ridlektion. Så himla kul! Kände igen massor med hästar och fick lite nostalgikänslor från när jag var liten och red omkring där i ridhuset. Nu ska jag iväg till Lina. Myskväll med henne och Mischa väntar. ♥

Storstädning på jobbet

Vi har haft storstädning på jobbet igår och idag. Hyrde in en container till idag för att slänga massor med saker. Jag körde hela dagen inne på lagret igår och städade mitt inredningslager, det var verkligen kaos. Nu har jag slängt stora störtkorgar som är så sjukt gamla (och fula, men vi får stå ut med ett par av dom ett tag till), en del inredning, ställ för vikter mm som bara stått och samlat damm och gjort det omöjligt att röra sig inne på lagret. Man kunde inte ens öppna dörren en tredjedel in till inredningslagret innan städningen! Men nu är det såååå fint. Har tom skrivit små lappar så alla ska ha lätt att hitta/lägga tillbaka saker som använts. 
 
Idag började jag dagen med ett bk-möte i Bromma kl 8:00. Sov hos fina Julia i Åkeshov för att det inte skulle ta sjuttioelva timmar för mig att åka från Huddinge bort dit. Så himla snällt! Hade en supermysig kväll igår med sushi, Ben & Jerry´s och te (som jag bestämt mig för att lära mig dricka haha). Tog sedan 1 h och 40 min för mig att åka till min butik efter mötet. Helt galet, men blev ju buss, tvärbana, tunnelbana och buss igen. Nu ska jag sova, så himla trött. Imorgon är det jobb 10-20 som gäller. Puss och godnatt! 
 
Innan..
Innan..
Och efter  
 
 
 

Designed by
Design
RSS 2.0