Ett och ett halvt pass senare..

Aerobicsen var som vanligt superkul, men dock lite ensamt idag då ingen av mina träningskompanjoner körde idag. Men det gick bra ändå! Pratade innan passet med en kille jag jobbade med förut som blivit ledare på Friskis och det visade sig att han skulle vicka för söta Malin som sträckt ryggen. Hans pass började en halvtimma efter aerobicsen, så direkt när aerobicspasset var slut skuttade jag in i rummet bredvid och gav mig in i styrkeövningarna som gjordes vid den tiden. Folk kollade väl lite konstigt och undrade varför jag hoppade in där när en halvtimma redan gått, men kul var den halvan jag hann med! Nu är jag grymt trött känner jag. Det känns som att hjärnan snart kommer få kortslutning ungefär. Snart blir det sängen för min del, upp vid 6:00 imorgon igen. Men först mat som håller på att lagas, kyckling med pestopasta. G o t t !

Hej hopp!

Hemma från jobbet. Har slängt i mig lite yoghurt och hoppat i träningskläderna, snart bär det av mot Friskis! (Typ tio minuters gångavstånd från mormors lägenhet här, skönt!) Sov här ändå söndag till måndag, och då med bästa Essi som nattsällskap. Mys! Satt och snackade om allt möjligt. Gud vad svårt det ska vara att träffas tillräckligt ofta!

Igår efter jobbet åkte jag dock inte hit utan till Karlaplan och tillbringade natten där tillsammans med Rebecca och Josse. Åt supergod middag och hade det bara bra! Nu inatt tror jag att jag ska våga sova här ensam, haha. Kommer säkert vara rädd och dra täcket över huvudet, men värre än så blir det väl inte?

Friskis var det! Puss hej!

Söndag och dags för step

Har, som alltid, haft en supermysig helg med min prins när han är hemma. Men det är som alltid lika jobbigt varje gång han åker igen.
Egentligen har det inte hänt något speciellt den här helgen, den har varit lugn med lite shopping, bio, sushi och idag brunch på Primo på Kungsholmen. Så himla mysigt, och är fortfarande sjukt mätt. Känns som jag ätit för typ tre dagar!

Nu är jag hemma i en tom lägenhet, känns lite ensamt faktiskt. Men ska snart iväg till Friskis och köra step, grymt kul! Bor i mormors lägenhet den här veckan då hon är på Kanarieöarna och har det bra. Var och handlade mat för en stund sen så vuxenpoäng till mig  Skönt att komma hemifrån lite ibland, men just nu undrar jag om jag ska ta och sova hemma inatt ändå. Känns inte helt skönt att vara ensam just ikväll. Men får se hur det blir med det.

Puss hej!

Helg!

Äntligen fredag! Jobb 9:50-20:10 men sen åker jag in till Kungsholmen för att träffa min finaste som är hemma över helgen. Åh vilken bra helg det här kommer bli! puss hej!


Godnatt!

Ligger halvt död i sängen. Så sjukt trött nu! Idag var min 7:e jobbdag i rad, men imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig! Innan jag började jobba heltid igen (för bara en vecka sen) hade jag ju lediga dagar hela tiden, men då var det bara jobbigt tillslut att vara just ledig. Men åh vad jag uppskattar det nu!

Har varit en fartfylld dag på jobbet med avdelningar som flyttat, planering, nya kläder som ska ut osv. Trött i kroppen från att ha släpat runt på klädhögar, sprungit runt med inredning, mallat väggar, klättrat på stegar och hållt på. Är dessutom minst lika trött i huvudet efter allt tänk om vad som ska vara vart, vad som blir bäst med tanke på de kommande veckornas butiksplanering och vilka kläder som ska hängas hit och dit. Kampanjer som kommer och.. Åh Gud vad skönt det ska bli att sova! Och inget alarm imorgon ska jag ställa. Tog ut mina sista krafter på ett aerobicpass efter jag slängt i mig lite middag hemma. Sov så gott alla, det ska jag göra! :)


Gymmet!

Jag förstår inte hur vissa människor inte kan tycka om att träna. Vad är det som är så motbjudande, att det är jobbigt? Nej, jag har ganska svårt att förstå. Träning är nog det allra roligaste jag vet, ni vet den där känslan som man inte kan sätta ord på? Ikväll blev det ett gympass med en tjej som älskar träning lika mycket som jag, Malin. Det blev biceps, triceps och rygg idag. Vi snackade ganska mycket med en gyminstruktör och fick lite tips och så, och även tvärtom faktiskt haha. Kul var det i alla fall! Malin visade en ny övning hon fått nys om för rotatorcuffen, riktigt grym faktiskt. Kan nog bli en framtida favorit! Nu ska jag lägga mig på spikmattan i sängen och dö lite framför Desperate Housewives. Uppstigning tidigt imorgon igen. Lägger upp lite bilder från gymmet innan däckar. Puss och godnatt!

Imorgon blir det aerobics och sen ben på gymmet, längtar redan! Hihi  Puss hej! (Igen)

Slutet på veckan

Segt det har varit att jobba i helgen, har inte alls haft bra siffror men med tanke på att vi bara var tre i butiken igår så känns det som att vi gjorde det bästa av situationen ändå. Idag, när vi var en till, hade jag dock hoppats på att det skulle gå bättre, vilket det inte helt känns som att det gjorde. Får kolla imorgon då den nya arbetsveckan startar. Men nu börjar jag köra kommunikatörstiderna 8-17 mån-ons, och sen butikstider resten av dagarna. SÅ skönt att sluta 17, då är jag i Huddinge vid 17:30-18:00 och har tid till att gå till Friskis dessa kvällar! Lättnad!

Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till Julia där det bjöds på god middag och massor med tjejsnack, det var verkligen sjukt mysigt! Ville inte åka därifrån men tillslut kändes det dags då jag skulle upp och jobba morgonen därpå såklart. Sov på Kungsholmen vilket var grymt skönt! Lite väl långt att åka från Bromma till Huddinge mitt i natten..

Nu är jag precis hemkommen från ett svettigt (skoja inte) steppass på Friskis. Åh vad jag mår bra! Allt känns faktiskt riktigt riktigt bra nu! Inte för att jag går runt och inte mår bra annars, men det är någon härlig känsla i kroppen som smygit fram den senaste veckan!

Nu blir det en dusch och sen spikmattan. Puss och godnatt!

Jobbigt värre

Började ju jobba i tisdags, och nu är det bara att köra på veckan ut. Lite segt att inte veta vilken dag som blir nästa lediga, förhoppningsvis någon dag i början av nästa vecka i alla fall. Men det är kul på jobbet, det är ju huvudsaken. Händer mycket nya grejer så det är skoj! Ska verkligen försöka bli bättre på att skriva i bloggen, men har jobbade till stängning i tisdags och då är jag inte hemma förns niotiden på kvällen. Och igår när jag slutade 18 tog jag såklart min chans sticka iväg till Friskis för att köra step. Sen så somnar jag gott i sängen på kvällen, så inget skrivande orkas med. Idag känner jag mig dock inte alltför trött! Ska ta och äta någon middag, ta en dusch och sen hoppa ner i sängen. Imorgon är det jobb 9:50-20:10. Puss hej!

Fick föresten jättefina blommor budade till jobbet i tisdags från mitt hjärta ♥

Kärlek

Jag ska komma ihåg den här känslan. För den är så sjukt bra!


Tillbaka!

Tillbaka på blogg.se för att försöka göra ett nytt försök med bloggningen. Myshowroom går ju knappt att logga in på vissa gånger, så det var ju inte så roligt. Men i alla fall! Håller på att försöka fixa till den här bloggen lite, ny design och sådant, så just nu ser den ju lite sådär ut. Men det kommer!

Har haft en supermysig helg tillsammans med J som varit i Sthlm, och igår efter vi sagt hejdå och han åkte upp mot norr igen tog jag tåget in till stan och en lägenhet på Kungsholmen. Mys med Rebecca, Josse och Denise. Helt okej söndag! Kollade på premiären av "Kontoret", drack vin, pratade om vad som händer och bara hade det bra! Det blev ganska sent tillslut så något som var grymt bra var att J´s lägenhet bara låg runt hörnet till denna och att jag fick gå och sova där, istället för att åka hem till Huddinge.
Hade dessutom nära till skolan idag då jag åkte dit för att skriva en sista tenta innan jag helt hoppat av GIH kan man väl säga. Gick väl sådär på tentan i och för sig, men nu vill jag bara lämna den delen av mitt liv bakom mig och gå vidare. Imorgon börjar jag jobba heltid på Intersport igen. Har fått en tjänst som konfektionsansvarig och dekoratör, så jag vill bara sätta igång och jobba. Ska bli så sjukt kul, även om det garanterat kommer bli en utmaning.
.
Då jag känt mig lite seg den senaste veckan med halsont och förkylning hade jag tänkt att vila från träningen även idag då jag inte känner mig helt hundra än. Dock hade jag tänkt börja lite lätt med ett aerobicspass imorgon kväll, men nu blir det jobb 9:50-20:10. Även om det ska bli så kul att börja jobba så suger det ärligt talat att jag inte kommer kunna gå på alla pass jag brukar gå på. Har dock inte sett mitt nya schema än så jag hoppas att det finns möjlighet att hinna iväg till Friskis ett par kvällar i veckan i alla fall. Det löser sig helt enkelt! Positivt är ju att det blir vår snart så att man kan gå ut och springa på kvällarna även om det är mörkt!
.
Ska ta och avsluta min bok här och hitta på något annat. Men nu är det alltså här på blogg.se som ni hittar mig framöver. Puss hej!

Design
RSS 2.0