Söndag!

Jobbat hela helgen, men det har faktiskt varit helt okej. Löning så det har ju varit mycket folk. Efter jobbet igår åkte jag in direkt till stan och mötte upp Rebecca och Julia för en mysig kväll med middag och drinkar på Vapiano i gamla stan. Supermysig kväll!

Idag var det jobb igen men eftersom klockan ställdes om inatt var det strålande sol när jag slutade kl 17! Hur underbart som helst! Fick skjuts hem, åt middag med la familia och stack sedan ut på en joggingtur i solen. Fick verkligen lyckokänslor där ett tag! Skulle bara ut på en liten runda, men det blev lite längre än jag tänkt mig. Sprang till källbrink för att springa genom spåret och komma ut på andra sidan. Väl där hade dom gjort nya stora grusvägar som var jättesköna att springa på! Efter ett tag kom jag till en liten rastplats eller något där det fanns lite träbänkar och så. Stannade och körde dips och jämfota hopp upp på en av bänkarna innan jag sprang vidare. Efter allt det här nybyggda blev det plötsligt stopp och allt förvandlades till en byggarbetsplats. Dom hade alltså inte kommit längre med bygget, och det var här någonstans min planerade lilla korta runda övergick i att bli en runda på strax under milen. Sprang nämligen vilse lite grann haha. Men nu sitter jag bekvämt hemma i soffan, nyduschad och med nygräddade våfflor framför mig. Puss puss hej!


Underbara dag!

Sitter på baksidan i solen och njuter. 25 grader visar termometern här, helt underbart! Har precis varit ute på promenad med Lova som nu ligger här framför mig och tuggar på pinnar hon går och biter av från buskarna hela tiden.. Känner verkligen längtan efter sommaren och härliga lediga dagar på landet just nu. 
.

10 km..

.. avklarade ute i kylan. Första gången jag sprang ute för i år. Var sjukt längesen jag var ute och sprang! Alldeles för längesen. Men glad är jag nu i alla fall! Trodde det skulle gå mycket sämre med tanke på detta "uppehåll" från löpningen :) Man kan om man vill!

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla på Desperate housewives som har premiär. Mys! Är ledig imorgon så det är grymt skönt! Puss hej! :)

.

 

.

Och tusen grattis till min älskling som fyller 25 idag ♥

.


Gymmet!

Aj mina ben säger jag bara. Men skönt pass, riktigt bra! Får se hur benen, magen och ryggen mår imorgon. Nu ska det bli skönt med sängen i alla fall! Natti! :)


Ny vecka!

Jag vet inte varför, men det känns alltid så bra när en ny vecka drar igång. Konstigt, för samtidigt går tiden oftast för snabbt. Typ så att man blir stressad över framtiden istället och allt vad det är, haha.
Men sånt där ska man inte tänka på! Försöker jag intala mig själv i alla fall.. Lättare sagt än gjort ibland! Men ny vecka, nya tag hur som helst!

Har jobbat 8-17 idag och nu varit hemma för att äta middag. Proteinpannkakor blev det, gott! Ska typ sitta ner i soffan ett tag nu känner jag, helt slut i benen. Bådar gott inför kvällens gympass där jag tänkte köra just ben.. Lycka till! Satt inte ens ner nu när jag åt middag då jag höll på att steka samtidigt. Sprungit runt i Converse på jobbet hela helgen samt idag har jag gjort också, illa för benen. Det märks verkligen.

Men ja, måndag idag alltså för den som missat det. Puss!

Sista kvällen

Det blir spinning pyramid ikväll! Drar alldeles strax. Sedan blir det att äta middag och sova sista natten innan jag flyttar hem igen. Jag är ju verkligen sämst på att vara ensam. Nu har jag varit ensam i ca 3 timmar, börjar redan tröttna, haha. Men gud vad jag vill ha en egen lägenhet!

Lediga torsdag!

Myskväll här hemma i lägenheten igår med Helena. Lagade mat och satt och snackade framför teven hela kvällen, alltid lika kul! Idag har jag varit ledig från Intersport, skönt! Åkte ut till stallet med Alice och Maja, två söta tjejer som jag brukade barnvakta förut. Killen, Isac, tyckte dock inte stallet lät så coolt så han stannade hemma!
Går ju inte att rida på Samba just nu, men mockning, borstning, matande och kel verkade inte vara helt fel det heller. Supermysigt var det faktiskt, sån skön känsla att vara i stallet. Nu har Samba gått dräktig i 290 dagar, bara ca 7 veckor kvar! Spännande! Kände fölet sparka i magen idag, och nu ännu tydligare än förra gången. Så sjukt!

Efter stallet hann jag hem till Johanna en sväng (bor typ i huset bredvid så 60 sek gångavstånd var ju inte helt fel!). Dock hade jag innan kommit på att jag tappat bort min plånbok. Var inte i nån väska eller här i lägenheten. Hade även letat hemma hos mamma och pappa där jag var en stund innan stallet och hämtade skor, tänkte att jag glömt den där men hittade den inte. Så blev bara en kort stund hemma hos Johanna då jag passade på att möta upp mamma som var på Hemköp här i centrum och åkte med henne hem för att leta igen. Var sjukt rädd att jag råkat slänga den med soporna när jag slängde dom tidgare idag! I bilen påvägen hem så sa det i alla fall  p o f f i hjärnan helt plötsligt, så kom jag på vart den var! Haha! Tur det :)

Ikväll blir det nog träning skulle jag tro, har dock inte bestämt mig om jag drar till gymmet, kör spinning eller går på ett intensivpass. Vi får se! Puss hej!







Design
RSS 2.0