Borta bra men hemma..?

Hemma från en underbar vecka på Cypern tillsammans med världens finaste pojkvän. Vi kom hem i fredags, sov hemma en natt och åkte sen ut till landet för att gå på Malmamarknaden. Åkte hem igår och avslutade den sista semesterdagen med bio. Nya Batman filmen blev det. Mys!
Nu är jag även hemma efter att ha jobbat första jobbdagen, 9:50-20:10. Har ont i halsen, ont i huvudet och ont i magen. Superkombo! Ska försöka äta lite och sedan gå och lägga mig. Har så sjukt mycket att göra på jobbet den här veckan så det passar verkligen inte att bli sjuk!
.
Drömmer mig tillbaka till solen, värmen, poolen och havet. Riktig mysig vecka på jättefint hotell, även om omgivningen runt om hotellet kunde ha varit lite roligare. Var inte så mycket drag runt omkring. Men iaf, jag ville åka för att sola och bada och bara ha det bra, och det hade jag verkligen. Lite träning blev det också. J var nere på hotellets gym varje morgon, förutom dagen vi åkte hem igen, och jag fick inte riktigt lika många pass men tre stycken är iaf bättre än inga. :) Var sjukt svettigt på dom passen kan jag ju lova! AC på hela hotellet förutom gymmet.. Knas.
Jaja, nu är man tillbaka i verkligheten igen och det känns väl helt okej. Men gud vad jag vill utomlands igen!! Typ nu.
.
Underbara värme, underbara människa 
(Har alldeles för lite ork för att vända på bilden, haha)

Packar..

Eller tvättar kanske man ska säga? Tvättar så jag har rena kläder att packa imorgon, haha. Så, nu blev det rätt! Fast har börjat packa lite smått, bikinis och sånt. I övermorgon åker vi äntligen till värmen! Längtar! Här utanför fönstret öser regnet ner, blixtrarna skiner upp himlen då och då och mullrar gör det ju typ hela tiden. Vilken sommar..
Ska åka ut till stallet idag var det tänkt, så hoppas på uppehåll om ett tag. Sen blir det nog träning med Emma. Kanska ska testa SATS gym idag. Var ju på ett grymt dåligt pass där förut för kanske ett halvår sen, så har inte varit så pepp på att gå dit. Men man måste ju ge det flera chanser! Puss hej!

Landetstyle!

Tog bilen ut ensam i onsdags till landet och resten av min familj som redan var här. Känns så skönt innan man kommer ut, man verkligen längtar till landet som man kopplar till lugn och ro och avkoppling liksom.
Japp. Samma kväll som jag kommit ut kände jag mig sjukt rastlös och var i princip redo att hoppa in i bilen och åka hem igen, haha! Men jag ska hålla ut till söndag tänkte jag. Snart kommer nämligen J ut så då blir det nog bättre.
.
Men lite saker har man hunnit hitta på i alla fall under de senaste dagarna. Har bla börjat måla om en byrå, varit ute och sprungit ett par rundor, promenerat med grannarna, plockat blåbär och varit på shoppingjakt i Katrineholm.
Så överdrivet fint väder har det ju tyvärr inte varit. Vill ha sol- och badväder så man kan ligga nere på bryggan och få lite färg så man slipper komma likblek till Cypern nästa vecka. Just nu kikar solen iof fram, men det blåser lite kallt. Ligger på sängen inne i värmen nu med datorn i knät och försöker hitta fina namn på M. Inte det lättaste har jag kommit på.. Mikaela är ju redan upptaget i den här familjen
.
Ska snart hämta min älskling med båten borta vid parkeringen ♥

Söndag och inget jobb imorgon!!

Jobbade sista dagen på tre veckor i fredags. Så nu är det semester, underbart!! Har haft en superhelg tillsammans med vänner och pojkvän. Grillkväll i fredags hos Lina, igår på dagen hyrde jag, J, hans syster och hennes pojkvän en liten båt ute vid Sundby och åkte ut och fiskade. Mysigt! Blev även grillning denna kväll, sedan kvällsdopp i Gömmaren och sist film. Riktigt skön dag!

Idag har väl vädret varit sådär, men jag och J cyklade i alla fall ut till stallet för att titta till Samba. Blev 2,4 mil så det känns bra! Inte så van att cykla så fort och intensivt men jag gör mitt bästa, och kul är det!
Bra helg helt enkelt. Och det bästa är att den inte är slut än!


Som sommar ♥

Idag känns det verkligen som sommar. Är ledig idag och har nu bara två arbetsdagar kvar till en semester på 3 veckor. Hur underbart som helst! Hoppas verkligen det kommer vara sol då också.
Idag har jag och mamma varit en sväng på Ekerö och hälsat på någon som vi förhoppningsvis kommer att få lära känna betydligt mer. 
Ska fixa naglarna och lite annat smått, sen tar jag bilen in mot stan för att träffa J. Inte träffats sen i söndags morse, känns som det var sjukt längesen iaf! Puss

Designed by
Design
RSS 2.0