Lediga torsdag!

Myskväll här hemma i lägenheten igår med Helena. Lagade mat och satt och snackade framför teven hela kvällen, alltid lika kul! Idag har jag varit ledig från Intersport, skönt! Åkte ut till stallet med Alice och Maja, två söta tjejer som jag brukade barnvakta förut. Killen, Isac, tyckte dock inte stallet lät så coolt så han stannade hemma!
Går ju inte att rida på Samba just nu, men mockning, borstning, matande och kel verkade inte vara helt fel det heller. Supermysigt var det faktiskt, sån skön känsla att vara i stallet. Nu har Samba gått dräktig i 290 dagar, bara ca 7 veckor kvar! Spännande! Kände fölet sparka i magen idag, och nu ännu tydligare än förra gången. Så sjukt!

Efter stallet hann jag hem till Johanna en sväng (bor typ i huset bredvid så 60 sek gångavstånd var ju inte helt fel!). Dock hade jag innan kommit på att jag tappat bort min plånbok. Var inte i nån väska eller här i lägenheten. Hade även letat hemma hos mamma och pappa där jag var en stund innan stallet och hämtade skor, tänkte att jag glömt den där men hittade den inte. Så blev bara en kort stund hemma hos Johanna då jag passade på att möta upp mamma som var på Hemköp här i centrum och åkte med henne hem för att leta igen. Var sjukt rädd att jag råkat slänga den med soporna när jag slängde dom tidgare idag! I bilen påvägen hem så sa det i alla fall  p o f f i hjärnan helt plötsligt, så kom jag på vart den var! Haha! Tur det :)

Ikväll blir det nog träning skulle jag tro, har dock inte bestämt mig om jag drar till gymmet, kör spinning eller går på ett intensivpass. Vi får se! Puss hej!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design
RSS 2.0