Konditionssöndag och styrkemåndag

Dagen igår var den första lediga helgdagen jag haft på flera månader, så gissa om jag var glad?! Susana var så otroligt gullig och tog mitt pass, det var verkligen vad jag behövde efter de senaste veckorna, och lördagen som var droppen. Började dagen med en lång sovmorgon, vaknade vid halv ett. Vet att många sover betydligt mycket längre, men jag har inte sovit längre än till 11 på flera månader så det var riktigt skönt!
Tog det lugnt ett tag här hemma, fixade på rummet och så innan jag begav mig till Friskis för att gå på Malins styrka/medelpass. Kom dock dit en timma för tidigt (har fortfarande inte ställt om min klocka till vintertid så får väl skylla mig själv, haha).
Gick i alla fall hem till Mischa så för att våldgästa henne och tvinga med henne på träningen för att hon inte haft sin mobil på. Dock var mitt tjat utan resultat eftersom hon skulle iväg, så jag fick träna ensam. Hade ju Malin där i mitten såklart. Skäms lite för att jag inte gått på hennes pass varken den här terminen eller förra, men jobbar ju söndagar och varannan söndag slutar jag precis när passet börjar, och varannan precis när passet slutar. Därför passade jag på att gå igår när jag äntligen kunde!
Väl hemma efter passet drog jag i princip bara på mig lite bättre kläder och stack ut och sprang, 13.3 km blev det, så jag var sjukt nöjd!

Nu ska jag ut med voven innan Emil kommer och hämtar upp mig och Jesper. Vi ska nämligen gymma, ska bli grymt kul att se hur lillebror gymmar  Mischa möter vi där. Det är ju trots allt vår gymdag.
Resten av dagen innehåller lite olika saker, varav en sak jag är livrädd för känner jag nu. Puss på er!

Hälsa för själen

Uppe med tuppen idag känns det som. Har duschat och sitter nu och äter frukost innan jag ska iväg till jobbet, 12-20. Åkte med mamma till jobbet imorse och lämnade henne sedan där. Fortsatte färden ut till stallet där jag fixat nu på morgonen. Så himla skönt där ute, mår verkligen bra när jag är där. Mockade och fixade mat till Samba innan jag gick ut och hälsade på henne i hagen, men sen var det dags att åka hem igen så nu är jag hemma. Anledningen till att jag åkte ut till stallet var för att då slipper mamma göra det när hon slutat jobba, och pappa kan hämta henne från jobbet, så att jag kan ta bilen till mitt jobb. Så skönt! När jag slutar ikväll har jag nämligen väldigt bråttom, ska på avskedsmiddag som börjar klockan sex, så jag åker direkt dit efter jobbet. Filippa åker till Frankrike ett par månader, lyckos henne! Så ikväll är vi ett par stycken hemma hos Malin och har det mys.

Nej, dags att fixa sig så man ser okej ut för kunderna.  Ciao!

FT80

Ligger helt utslagen på min säng just nu, så grymt skönt! Har varit ute och sprungit i kylan och därefter lunch och en varm dusch, kan inte kännas så mycket bättre just nu! Köpte min efterlängtade pulsklocka för en vecka sedan, och idag var första gången jag använde den. Bättre sent än aldrig? 7 km harvade jag på ute i Källbrinkspåret, kallt för lungorna och ojämnt underlag så tog det generellt sett ganska lugnt, därför gick tiden på hela 50 min totalt (uppvärmning och nedvarvning inräknat). Det var i alla fall riktigt kul att köra med klockan! Höll inte sån koll på vad min puls låg på hela tiden, utan kollade mer på vilka zooner jag låg i. Enligt klockan körde jag på 88% av min maxpuls som mest under passet, och fick även veta att jag legat i högsta zoonen 30 min, zon 2 15 min och lägsta zoonen totalt 5 min. Jag kanske är konstig, men det här var riktigt kul! Nu får pulsklockan bli min bästa vän på träningspassen hädanefter

Är hur som helst i princip ganska nöjd med dagens pass, speciellt om man tänker på vilken grym träningsvärk jag har i rumpan efter skivstången och spinningen igår, haha. Så nu känns det bra :)
Känns som det blir en riktig friluftsdag idag. Började dagen med en långpromenad med hunden, sen hem och ladda om en stund innan jag stack ut och sprang i kylan och skogen. När jag lyckats torka mitt nytvättade hår blir det en ny promenad ner till centrum för att handla lite. Får ta igen det här friluftslivet ikväll i stan med alla mysiga avgaser och gifter tillsammans med Rebecca och Josse ♥

T.

... som i Träningsvärk. Armar, rygg, axlar, rumpa, ben, mage, vader, ja allt. Riktigt lyckat gympass igår med Mischa. Var riktigt nöjd redan igår, men när man känner som jag känner nu känns det.. ännu bättre, haha
Igårkväll blev det mys och middag med Johanna innan jag åkte hem. Var hemma tidigt men jag var så grymt trött så det behövdes. Gick och la mig vid nio och somnade ifrån tv:n, haha. Men så kan det gå! Nu känns det som jag vilat upp mig någorlunda från veckan som varit i alla fall, så idag var det nya tag på Intersport. Började 10:00 och slutade 20:00 så det var ett långt pass, men som inte alls kändes så långt! Har haft en grym dag i Kurvan idag faktiskt! Det kom en sk butikskommunikatör och coach till oss idag för att fixa i butiken. Världens gulligaste var hon, och hon lärde mig massa saker kändes det som så det var grymt kul! Hon tog tag i att fixa junioravdelningen medan jag fixade dam- och herr avdelningen. Har lyckats få ut hästar med nya kläder som stått inne på lagret alltför länge, och fixat och trixat och flyttat om och grejat, så nu börjar det verkligen likna något! Har haft fullt upp hela dagen, och ärligt talat ville jag inte ens sluta när vi stängde vid 20, haha. Så kan det gå! Har varit så mycket att göra så antar att det är därför dagen gått så fort. Men imorgon tar jag nya tag och fortsätter där jag slutade, jobbar 10-17 och ser faktiskt fram emot det. Haha, ibland känner man sig allt konstig. Men tror att jag gillade det så mycket för jag hade så fria händer och tycker det är kul att tänka i färger och linjer etc för att få det så snyggt och inbjudande ut som möjligt. Okej nu ska jag sluta tjata om det, puss och godnatt på er ♥

Har bilder både från gymmet igår och jobbet idag, men tekniken är tyvärr inte på min sida idag.. Ciao!

Söndagsmys

Äntligen är jag ledig! Grymt skönt för jag är så sjukt trött nu. Helgen har varit riktigt riktigt bra. På Intersport har det varit full rulle, massa människor så det har funnits att göra om man säger så. Kan ärligt säga att det varit riktigt kul att jobba i helgen, haha.
Slutade 20:00 i fredags, och väl i centrum mötte jag upp Julia för en middag på greken med massa prat. Riktigt mys och lagom med tanke på att jag började 10:00 dagen efter. När jag slutat på lördagen var det hem för att äta middag och fixa mig innan jag och Mischa trotsade den störda kylan och drog in till Söder. Hade skrivit upp oss på ett par gästlistor på olika ställen, men fastnade på samma bar hela kvällen. Det var sjukt kul faktiskt, massa massa mys!
Inte så kul att jobba dagen efter, haha, men eftersom det var så mycket folk hann jag knappt tänka på hur jag mådde, så jag har inte lidit speciellt mycket. Nu låter det som jag var värsta bakis, vilket jag verkligen inte var, haha.
Hem och duscha idag efter jobbet och sedan över till Julia på middag tillsammans med Rebecca. Vi har käkat och myst framför braskaminen med en flaska vin. Såhär borde varje söndag vara. Och så sjukt god mat Julia hade lagat, så duktig!



Nu är jag så stört trött, ska krypa ner och förhoppningsvis däcka med en gång. Sjukt taggad på gym imorgon, har inte tränat på hela den här veckan! Har massa krafter att  göra av med med andra ord, men först en sovmorgon. Känns som det behövs, så puss på er och dröm så sött!


Söndag

Gud vilken grym kväll jag hade med dig igår, så sjukt vad du är bra min andra hälft ♥ Vi fastnade på en bar hela kvällen, så vi hann snacka om man säger så. Och massa drinkar blev det, haha. Men sjukt kul! Nu är jag dock uppe för, hallå, det är ju helg? Alltså jobbar jag som vanligt. Får dock skjuts till Kurvan idag, skönt! Tionde jobbdagen i rad, men imorgon är jag ledig! Det får firas med middag tillsammans med Rebecca och Julia ikväll, mys! Aja måste sticka, men kanske skriver ett ordentligt inlägg efter jobbet. Puss på er! ♥

Lördag

Förra helgen jobbade jag på Intersport, och det var grymt lugnt hela helgen så jag passade på att plugga in pulsklockorna när det inte var folk i kassan. Stod med broschyrer och häften från Polar, Sunto får jag lära mig en annan dag  Ambitöst? Okej, det var inte hela sanningen. Vill nämligen börja pulsträna, har velat ha en pulsklocka hur länge som helst nu, så nu stod jag och kollade vilka funktioner jag vill ha i klockan. Gick igenom alla klockorna flera gånger, så nu hoppas jag att någon kund kommer och frågar om pulsklockor snart
Har i alla fall bestämt mig för att det blir en Polar FT80, så nästa lön tror jag att jag köper den (om inte innan). Pappa har en Polar också så det känns bra :)



Idag har det varit jobb på Foodmarket för min del, 11-16. Skulle varit skönt att sova, blev lite senare och lite mer alkohol än vad jag tänkt mig igårkväll med tanke på hur sjukt trött jag var, haha. Sjukt flummigt på Intersport igårkväll innan stängning också. Skrattade åt precis allting kändes det som. Sjukt lugnt på folk var det också, nästan ingen människa i butiken de sista timmarna. Vi åkte lite skateboard (man måste ju lära sig om man ska kunna sälja bra, eller..?) och provade kepsar med mera, haha. Fanns verkligen ingenting att göra där i slutet, hela butiken var välstädad och ingen kund. Vek om 129 fleecetröjor (hade så tråkigt så jag tom räknade dom, haha) trots att dom var helt okej innan. Förstår ni då hur tråkigt jag hade det? Hemvägen hade jag räknat med skulle ta typ två timmar, bussarna gick oregelbundet så jag och killarna jag stängde med gick ut till busshållplatsen för att vänta och hoppas på att någon buss skulle dyka upp. Lite snöbollskrig mellan dom, och snähögsklättring hanns med innan bussen som tur var dök upp!
Resten av kvällen tillbringades på Olearys i Huddinge med härliga människor. Första gången jag var där, trodde det var värsta gubbhaket men det var sjukt mycket ungdomar och folk man kände igen, kul!
Hemma nu i alla fall. Ikväll kommer Malins familj över på middag här hemma, trevligt trevligt :) Hur bra som helst att ens föräldrar känner kompisarnas föräldrar  Funderar på om jag ska ta en runda på löpbandet innan jag måste duscha och fixa till mig.. Blir nog så :) Ha en bra kväll!

Inte ens förvånad.

Över allt kaos alltså. Imorse blev det att skotta snö och försöka få ut en bil från parkeringen. Efter ett tag funkade det. Ett bra tag, men bättre sent än aldrig? Förhoppningsvis är jag verkligen verkligen verkligen inte i sverige nästa vinter. Det här vädret är ju inte normalt, och det tar emot sjukt mycket att jag måste gå ut med hunden strax. Men men. Börjar jobba kl 15:00 på Intersport, och tack gode gud att jag och pappa gjorde en deal; jag städar och pappa skjutsar mig till jobbet. Var inställd på att få gå till Kurvan, hur lång tid hade inte det tagit? Över en timma, en och en halv? Ingen aning, men brandvägen kan man ju inte gå i alla fall. Eller den kanske är skottad? Aja, skjuts ja tack ♥
Hemvägen blir en annan femma. Taxi? Hoppas bussarna börjat gå igen, annars kan man ju räkna med att jag kommer hem lagom till jag ska börja jobba på Foodmarket imorgon..

Grymt trött. Precis städat klart, men innan dess däckade jag på sängen med musik på högsta volym efter en varm dusch. Inte helt fel. Puss på er!


110210

Måste ju ha blivit sämst på att blogga, men har bara inte haft orken till det. Men träningen har fungerat hyffsat de senaste veckorna tycker jag, fast det skulle vara skönt om jag hann med några fler pass per vecka. Ibland finns tiden bara inte till med jobb och allt.
I måndags blev det ett gympass med Mischa, gick riktigt bra tycker jag! I tisdags efter jobbet stack jag ut på årets första joggingrunda. Lite skillnad mot löpbandet. Riktigt skönt var det! Klockan var efter 21 när jag stack ut, så hade bara tänkt springa hem till mormor och säga hej, för att sedan springa hem igen. Men när jag väl skulle springa upp på vår parkering så kunde jag inte sluta, utan fortsatte till Stuvsta, vände och sprang hem igen. Var ju så otroligt skönt! Längtar till våren och bar asfalt!
Igårkväll var det skivstång/spinning som stod på schemat tillsammans med Amanda och Mischa. Vi körde på riktigt bra tycker jag, en aning svettiga kan man ju säga att vi var under passet, haha  Man börjar med ett skivstångspass på ca 35 minuter, innan man går upp och kör spinning lika lång tid. Ökade vikterna på benen den här gången en aning, känns bra! Var ett tag sedan jag körde spinning, så det var kul :)

Har redan varit uppe en och en halv timma, körde mamma till jobbet så jag kan ha bilen idag. Tanken var att jag skulle ha åkt direkt till stallet, men skoja inte om att jag var trött när jag vaknade. Så tar stallet i eftermiddag istället. Ska gymma med kusinvitamin idag, skoj! Hon kommer till Huddinge, så kör vi ett pass. Har inte bestämt vad jag ska köra idag, borde egentligen bára köra kondition idag eftersom det blev skivstång igår. Plus att det blir skivstång även imorgon.. Dagens i-landsproblem.. Puss på er!

Taggaaa!!



Skivstång och spinning med Amanda och Mischa. Puss på er! ♥

Designed by
Design
RSS 2.0