Jobbhelg

Äntligen fredag? Jobbar i helgen så känns ändå inte som helg helt, men skönt ändå! Har jobbat öppning-stängning idag så det har varit en lång dag. Innan jobbet var jag en sväng ut i stallet för att vara med vid utsläppet. Mamma började tidigt, annars har hon varit ute i stallet om mornarna. Men snart behövs inte det, Modezza börjar lära sig och är jätteduktig. Hästarna leds ju inte ut till hagarna vid utsläpp, utan går ut själva. Önskar verkligen jag hade mer tid att vara i stallet och träna henne. Och träffa Samba såklart, viktigt att inte glömma 
 
Igår var jag ledig och då hann jag vara i stallet ett tag iaf. Karin följde med vilket var sjukt kul, var så himla längesen! Tog in Samba och Modezza och pysslade med dom, fixade mat och tränade lite på att ta på grimman. Så roligt!
Hann även med ett gympass med J på morgonen innan stallet. Och efter stallet blev det hem för en dusch och sedan fort iväg till Primo där det blev middag med Emilia innan vi gick iväg till Friskis och körde Alexandras steppass. Lika kul som alltid! Efter det hann jag tom med att kika in i Emilias lägenhet i Älvsjö vilket var på tiden. Jättefint var det. Man vill ju inte alls flytta hemifrån själv liksom  Var hemma nån gång innan 22 och då blev det dusch igen och sedan tvärdäck i säng. Bra ledig dag! ♥ 

Onsdag

Gud vilken lång dag det var igår. Uppstigning 4:45 och då var det dags för inventering på jobbet fram till 16:30. Åkte direkt hem till barnen jag brukade vara barnvakt åt förut. Plockade upp alla tre och åkte ut till stallet där vi var ett tag. Mamma var redan där så allting var typ klart. Barnen borstade och skötte om Samba medan jag och mamma tränade lite med Modezza. Bla gå lite i stallgången, sätta på grimma och borsta på benen där hon kan kicka till lite ibland (kittlig?). Gick iaf jättebra tycker jag. Önskar jag kunde vara i stallet mera. Har inte fått se henne vara ute i hagen än ens en gång. Bara acceptera att det är så när man jobbar inom handels.. 
 
Efter den ganska korta stallvistelsen åkte vi hem jag och de tre som trollen och läste läxor, gjorde rent hästskor dom fått med sig hem och lite tv-tittande innan sängdags och mamman kom hem vid 21. Åkte hem och tog en varm dusch efter den långa dagen och däckade så gott i sängen. 
 
Skönt att börja 12 idag! Känner mig lite utvilad. Har precis gjort lite proteinpannkakor till lunch sen. Ikväll åker jag nog hem till J och sover där. Även om han jobbar natt på stationen och kommer hem imorgon bitti. Skulle dock kännas mysigt om han kom in där på morgonen och kröp ner bredvid i sängen. Mys ♥ 

Trassligt hår

Om ca en timma rullar jag iväg till frisören för att göra något med mitt hår som bara trasslar sig hela tiden. Efter blir det stallet och sedan om jag hinner ska jag försöka göra klart hela konditionsdelen till mitt kommande pass. Gick upp vid 8 och har sedan dess hållt på och trampat på brädan där nere. Ikväll sedan är det bio med Mischa och Lina, mys! Ska se Twilight vilket ska bli kul, även om jag inte är värsta fanet som de flesta verkar vara just nu.. 
 
Puss hej!

♥ Sovmorgon

Det är ju så grymt skönt när man hinner iväg till Friskis, hem och duscha, småstäda lite, måla naglarna och steka ett par proteinpannkakor innan man ska iväg till jobbet. Skönt att börja 12, även om man inte slutar förns 20.. 
Det var ganska skönt att sova i min egen säng inatt, inte så ofta nu för tiden. Men ikväll efter jobbet åker jag hem till min prins och sover där jag sover som allra bäst ♥ Puss hej!
 

Middag och träning!

Kom hem från jobbet för snart en timme sen. Väl hemma kör man sitt lilla race innan man ska iväg igen. Har hittills hunnit ändra en annons på blocket (var ju superbra att få lite pengar för liggande studentlitteratur!), beställa hem en Matematikbok till kursen jag ska börja läsa så fort jag har tid (dock senast början på 2013) och nu håller jag på att laga mat. Tinade upp lite köttfärs som jag blandade med ägg och trattkantareller och gjorde biffar av. Får se hur det smakar snart :)
 
Om en timma blir det att rulla iväg till Friskis för lite aerobics med Mischa och Emilia, kul! Ska nog se om jag kan boka salen imorgon bitti och åka dit och träna/göra klart mitt pass innan jobbet. Börjar faktiskt bli lite stressad över det där.. Vore skönt att få det klart så snart som möjligt! Puss hej! 

Designed by
Design
RSS 2.0