Tisdag

Mår så mycket bättre idag! Det enda som är är att det fortfarande är svårt att äta och vänja magen igen efter att inte ha kunnat äta normalt de senaste dagarna. Men har lyckats sova nästan hela natten vilket var hur skönt som helst! Vaknade någongång mitt i natten av att månen lös in sjukt starkt genom fönstrena, ballt ju! Kändes nästan som solstrålar som lös in rakt på en. 
Är sjukt trött, har sovit nästan hela dagen i soffan om vartannat. Men jag tror det är för att jag inte fått nån energi från maten som jag är så trött. Men det går framåt! Ska med mamma till stallet sen vid 17. Egentligen är det min dag att ta hästarna ensam, men har ju inte så mycket ork så mamma följer med och hjälper till idag. Så vi får se hur det går. 
 
Läste precis min vän Sandras blogg och insåg hur mycket jag saknar henne. Från att ha bott grannar till att hon nuförtiden bor i Gävle är inte samma sak. Även om det inte är så långt egentligen så är det ju svårt att hitta tid till att åka iväg och hälsa på. Men vi ses snart :) ♥

Tråkinlägg

Usch jag vill vara frisk och pigg och kunna jobba och träna!! Vaknade i lördagsmorse med smärtande kramper i magen fram och tillbaka. Illamående pga att det gjorde så ont och tillslut ett mindre trevligt återseende av den lilla frukost jag lyckades få i mig på morgonen. Näsblod på samma gång och bara allmänt svag. Usch.. Sen har det väl blivit bättre generellt men illamåendet och magontet har hängt kvar vilket gjort att jag inte ätit i stort sett någonting alls under 2 dygn. En kaka lyckades jag få i mig, och en rostmacka igår. Idag har det gått lite bättre. Hade så galet ont i ryggen igår också efter att ha legat i sängen i 36 h. Vill bara känna mig pigg och frisk!! 
 
Aja, nog om dom tråkigheterna, men har så fruktansvärt tråkigt här hemma. Bara sover och kollar lite halvt på tv. Har typ ingen energi alls eftersom jag inte kan äta, och när jag väl känner en aaaaaningen liten känsla på nån typ av aptit och reser mig upp känner jag mig så trött så att jag sätter mig ner igen. Eller går ut i köket men känner hur illamåendet kommer ikapp och hur den lilla aptiten försvinner längre och längre bort medan man kikar i skåpen. Ingen aning om vad jag åkt på för något. Men just det, nog om det var det ju! 
 
Såå, förutom detta är allt underbart! Puss hej! 

En vanlig torsdag

Sitter och räknar matte vilket just nu för stunden bara känns... blääää. Bajsdåligt går det. Har känts ganska bra när jag räknat i boken, men nu öppnade jag ett av proven för att kika och jag fattar inte ett skit av dom få frågor som står. Inte ens något jag känner igen från boken!! Stängde igen provet igen så ska jag be lillebror om hjälp med lite grejer ikväll. Så får jag hoppas att jag är mer redo nästa gång jag öppnar provet..
 
Glad alla ♥-dag föresten! Saknar J lite extra idag, snart har det gått 3 veckor ifrån varandra. Älskar honom precis lika mycket varje dag på året, men idag när man ser alla gulliga statusar, inlägg och bilder om varandras pojk- och flickvänner så kan man ju inte låta bli att önska att ens egen pojkvän var här hemma i Stockholm istället för tretusenmiljoner mil härifrån. 
 
Har börjat fundera på vad jag verkligen vill plugga också. Det står mellan två program, men det jag trott jag velat välja i första hand hela tiden har halkat ner i val nummer två, och tvärtom. Sjukt jobbigt. Jag vill verkligen välja rätt. Jaja..
 
Ha en bra dag! Puss hej! 
 
 

Onsdag

Ledig igår och idag = pluggdagar. Igår blev det inte så himla mycket räknande gjort. Fastnade och kom inte vidare osv. Men sen när Jesper kom hem hjälpte han mig lite iaf. Var på gymmet och körde ben vilket känns idag. Går som en sne gunghäst ungefär  Efter det åkte jag direkt ut till hästarna och fixade i stallet och tog in dom. 
 
Idag har plugget gått lite bättre, hittills iaf. Går rätt så segt. Det är svårt att inte ha några lärarledda lektioner med någon som går igenom när det kommer något nytt innan man sätter sig ner själv för att lösa problemen. Men kämpa på, jag gör det här av en anledning.
Ska be Jesper hjälpa mig sen när han kommer hem igen, haha. Stackarn..
 
Har förövrigt anmält både mig och lillebror till Sthlm Halvmarathon idag. Kul! Bara börja springa! En anmälan till MIdnattsloppet med Danni blev det också. Ställde ju in förra gången jag anmälde mig till det, så ska bli kul att prova! Ciao ciao! 
 
 

Blondie

 
Godmorgon! Ville mest bara önska alla en härlig fredag! För min del blir det jobb och ikväll efter det mys med mina tjejer. Har tagit en lugn morgon med frukost på sängen och ingen stress, men strax måste jag börja traska iväg till bussen. Ha en toppen dag! 

Designed by
Design
RSS 2.0